Szerintetek is a sok szkeptikus tette tönkre ezt a topicot?
Szerintem, a sok reklámozni kívánó, aki feltesz egy értelmetlen kérdést, a bővebb leírásba bemásol egy linket.
Ez a tett egyértelműen a belinkelt oldal reklámozása célja.
Az értelmes emberek ezért elhagyják a topikot, csak ritkán jönnek ide kicsit nevetni. Válaszra sem méltatják még az értelmes kérdezőt sem. Ily módon kiszitálódik a közönség, és csak a szemetje marad.
Nem szabadna megengedni oldalak linkelését közvetlen a kérdés után.
Megfigyelhető hogy a legtöbbször azon az oldalon megtalálható a kérdésre a helyes válasz. Tehát a linkelő csak lájkolás céljából kereste fel.
Ajánlom figyelmébe a gyakori kérdések üzemeltetőinek ezt a részt!!!
Utolsó én ezzel tudom mire gondolsz, de nem teljesen értek egyet.
Tény hogy volt egy troll aki direkt a paranormal linkelgette állandóan, ebből lesül, hogy csak reklám.
Ellenben volt olyan kérdésem, ahová én is linkeltem oldalt, de nem azért, hogy reklámozzam, hanem mert kellett a kérdéshez, hogy miről is van szó. Ha az egész szöveget kimásolom és nem linkelek, akkor meg a kutya se olvassa el...szóval volt, hogy ok nélkül törölték a kérdésem.
Ha ő alatta van, akkor te hol vagy? Ki se kandikálsz a Földből. Nem tudom miért kell ilyen tahónak lenni.
Aki meg nem hisz az ilyenekben mert még nem látott különböző jelenségeket és csak trollkodni jár ide, azoknak csak ezt tudom üzenni:
-Az eszem azt súgja, azt higgyek el, amit látok!
-Igen? És az eszedet látod?
Adamski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!