Gyertya eloltása, meggyújtása hogyan?
mármint oké hogy elfújom....,de vannak valamilyen szerzetesek akik képesek a "gondolatukkal" erre.... valaki tud róla pontosabb infót??
vagy csak ha annyit el tud mondani hogy milyen gondolat-menet áll az egész mögött
Köszönöm
Igen, az előbbi két eszközt amiatt találta fel az emberiség, mert a gondolati úton való tűzgyújtás évezredek alatt sem sikerült.
Maradt a kovakő-gyufa-öngyújtó trió.
Eloltás: benzinnel
Meggyújtás: már mind egy, úgyse lesz ott
megértem a trollkodást, az viszont elég sajnálatos hogy a 4. válaszoló kivételével, mind szar poén volt :((
Nem arra gondoltam hogy ez ténylegesen így van hanem hogy milyen szerzetesek állítják hogy erre képesek és hogy mivel magyarázzák hogy képesek erre, remélem így érthetőbb....
Nem figyeltél!
Egyik sem volt poén.
6
sajnos, finom jeleztem a "mármint oké hogy elfújom...." mondatommal hogy ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi, csak sajnos van aki nem nagyon foglya fel a szavak jelentését
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!