A nők miért fogékonyabbak az ezoterikus dolgokra?
Sokkal több nő foglalkozik jóslással, horoszkópokkal, mágiával mint férfi, és sokkal inkább fogékonyak vagyunk az auralátásra, szellemek érzékelésére és a hatodik érzékünk is fejlettebb (női megérzés) . Talán van bennünk valami ami a férfiakban nincs és ezért fejlettebbek vagyunk náluk ? Mondják, hogy a vízöntő korszak az ezoterikus gondolkodásúaké lesz, talán a női nem is felemelkedik és át fogunk térni egy matriarchális társadalomra ?
Mielőtt valaki azzal vádolna, nem vagyok feminista .
Elég fekete-fehér gondolkodás.... Beállítottságtól/gondolkodástól függ nem a nemtől.
Bátyámat jobban érdekli az ezotéria () mint engem - én meg agybajt kapok tőle. Egyik könyvében olvastam hogy a veleszületett betegségeket az ember akarja magának.
No comment 25/N :)
"...a nők meg alapból elhitték, mert hát a férfi igazat mond.
a férfiak közül is csak az hiszi el ezeket, akiben a női rész is megtalálható, magyarul...búzakezdemény:)"
na úgy látom a válaszom nagy népszerűségnek örvend, mert sokak magukra ismertek:)
a 0 % ez esetben elismerés!
minden férfiben van valamennyi nő. legalábbis ha intelligens emberről beszélünk. ha nincs, az azt jelenti hogy egy izomagyú paraszt vagy.
nőkben is ugyanúgy vannak férfias vonások.
nem jó az ha valaki tipikus férfi, vagy tipikus nő.
Mert Hold alatt vannak. Nő és Hold: egy utat járnak.
Ezotéria, azt jelenti:Hold.
H.O.L.D.
Ez a kor kb. a tiétek (=nőké) lesz.
-Hol a titok (a férfi és a nő viszonyában)?
-A kromoszómákban rejlik.
A nő a stabil forma, a férfi az instabil forma... ezért a férfiben álllandóan egyfajta feszültség generálódik és ezt levezetendő esetben megy a nőhöz. (normális esetben)
A nemi vágy és a menstruáció a férfi megjelenésével alakult ki.
Előtte nem létezett.
-Miből vált ki a férfi?
-A nőből.
Ezt is fordítva tanítják.
-Miért?
-Mert ez egy kifordított világ = egy visszafelé világ = egy viparjaya világ.
-Ki vagyok én?
-Az, aki nem innen való.
súr
nem tom honnan szerzed a gazat, de nagyon beütött nálad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!