Az ezotérikus gondolkodóknak mit szükséges még tanulni a világról & életről?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 07:01
11/16 anonim válasza:
köszönöm szépen a lepontozást. amint tudom viszonzom. minek magyarázkodjak olyan embereknek akik úgysem értenék meg a mondanivalómat sajnos nem találtam, még arra méltó kérdést hogy kifejtsem a nézőpontomat. majd te megmondod ki a hiteltelen te mindentudó, parapszichológus.
12/16 anonim válasza:
Ne....válaszoljatok, a kérdésre mert az a fa??pó kérdező mindenkit lepontozgat. :D
13/16 Szecsői Tibor válasza:
A kérdésre válaszolva: matematikát és fizikát. Például.
14/16 anonim válasza:
#10:
>Kritikus gondolkodás ? Egy szkeptikus pont hogy csőszerűen látja a világot, mert csak a tudomány szemszögéből képes gondolkodni .
Kitűnő szalmabáb-érvelés. Kérlek, fejtsd ki nekünk egy kicsit bővebben, hogy a kritikus gondolkodás miért és hogyan vezet csőlátáshoz.
15/16 anonim válasza:
Jigsaw
Nem értenék? Ezek szerint még te sem érted.
Nem találtál rá méltó kérdést? Gyenge kibeszélés. :-)
Nem állítottam magamról, hogy mindent tudó vagyok, de én biztos vagyok abban, amit állítok, mert tapasztaltam, ill.tapasztalok.
(mivel búvárkodni még sosem búvárkodtam, e téren nem bizonygatok, magyarázok, okoskodok)
16/16 Fürediné Kiefer EDit válasza:
Az ezoterikus gondolkodónak az elméleti tudást, vagyis a komplex ismereteket át kell vinni a gyakorlatba, és ott kell megvizsgálni, hogy az elméleti információ miképpen alkalmazható, adaptálható a valóságban és amennyiben hasznosítható, valósággá vált az ismérv, az már tapasztalat,ami a legnagyobb tudás,mert továbbra is lehet meggyőződés alapján alkalmazni a tudást.Az ember felvérzettebb lesz a világ eseményeivel szemben az analogikus törvények ismeretével,a kiegyenlítődés, a periodikus, összességében a holisztikus szemlélettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!