A bűvészet pénzért való műveléséhez szükséges vmilyen vizsga vagy papír?
Tudom, hogy vannak ilyen iskolák, azt is tudom, hogy ott rengeteget lehet tanulni. Lehet amatőr a kérdés, de sok helyen kérdezgettem már, vegyesek a válaszok. Egy helyen azt olvastam, hogy ez főként régen volt kötelező, illetve egy vki véleménye az volt, hogy aki igazán bűvész akar lenni, az úgyis elmegy egy efféle iskolába, hogy profiktól tanuljon!
De például ott vannak az énekes meg a tehetségkutatók, amikben feltűnnek. Na ők sem tanultak előtte sehol sem, csak közben képezgették a hangjukat, de ez ugyebár nem tekinthető "iskolának". Mert ugye azt is tudjuk, hogy vannak ilyen irányú iskolák is, de az énekesek nagy része nem járt ilyenbe, csak úgy énekelnek, megfelelő háttérrel. Szóval ők is pénzt keresnek papír nélkül! (Ez csak egy példa a sok közül!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!