Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kilépni a...

Hogyan tudnék kilépni a testemből?

Figyelt kérdés
Olvastam már arról, hogy hogyan is lehet, csak érdekelnének másoktól is az információk. Esetleg valaki csinált már ilyet, sikerült neki? Egyébként ha sikerült 'kilépnem' a testemből, akkor akámerre 'mehetek', vagy pontosan hogyan is működik ez? :D
2013. nov. 2. 18:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Bíró Mikinek. Nézd meg mennyi hülyeséget ír
2013. nov. 3. 21:23
 32/37 A kérdező kommentje:
Látom..:D
2013. nov. 3. 21:38
 33/37 anonim ***** válasza:
AzIgazmondó, ő nem ír hülyeséget. Remélem egyszer majd rájössz.
2013. nov. 4. 16:54
 34/37 Elisa1234 válasza:
Nekem sikerült úgy, hogy lefeküttem és csak a lélegzésemre figyeltem és pihekönyűnek éreztem magam! Ja és maximálisan el kell lazulnod! De ez az Á-betűs módszer sem rossz :) majd azt is kipróbálom lehet, hogy az jobb.
2014. szept. 27. 11:54
 35/37 anonim ***** válasza:
Őrülnék ha ilyen hülye kérdésnél magjelölné a nemét az illető. Mármint hogy kan,vagy nyőstény. márcsak azért,hogy tudjam melyik táborban több a hülye.
2014. szept. 27. 13:35
 36/37 anonim ***** válasza:

"....érdekelnének az információk."

Hát mért nem engem kérdeztél te csacsika?

Én olyan infót adok ami megdönthetetlen,bár én még nem csináltam,de sokról tudom. Nem is kell hozzá más,csak 70,80,90 100 év.Néha több. jaaa,meg türelem osztán úgy kibújkál testébül,hogy észre se veszi.

És,hogy merre lehet menni? Hát általában a föld alá,de azzal már nem kell az ilyennek fáradni.

2014. szept. 28. 18:28
 37/37 anonim ***** válasza:
Ugye,hogy megint igazat mondtam?!
2014. szept. 28. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!