Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék kilépni a...

Hogyan tudnék kilépni a testemből?

Figyelt kérdés
Olvastam már arról, hogy hogyan is lehet, csak érdekelnének másoktól is az információk. Esetleg valaki csinált már ilyet, sikerült neki? Egyébként ha sikerült 'kilépnem' a testemből, akkor akámerre 'mehetek', vagy pontosan hogyan is működik ez? :D
2013. nov. 2. 18:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Isten az életet nem játszásra adta.

mégis ha nem a meghalásra gondolsz a kilépéssel kapcsolatban,akkor mire?

Mi ment ki az emberből,mikor azt mondják róla: meghalt?

Találd meg a választ,talán hasznára leszel vele másnak is.

2013. nov. 3. 08:54
 22/37 anonim ***** válasza:
Bíró Miklós, nekem az anyám adta az életet, nem Isten.
2013. nov. 3. 09:12
 23/37 anonim ***** válasza:
És az anyádnak ki adta te félresikerült?
2013. nov. 3. 13:48
 24/37 anonim ***** válasza:
Hát az ő anyja. Szerinted? Mert neked te ész?! Ha ezt most látnák a szüleid.
2013. nov. 3. 14:12
 25/37 anonim ***** válasza:
És az ő anyját,és az ő anyját és az ő anyját? Ez az egész oldal,és a másik és a másik és a másik...
2013. nov. 3. 16:03
 26/37 anonim ***** válasza:
De ezen mit nem értettél?
2013. nov. 3. 16:06
 27/37 anonim ***** válasza:

Elfelejtetted hogy lélek is kell a testbe,hogy élőnek lehessen mondani. Én se vagyok már olyan kisfiú,hogy ne tudnám,hogy a gyereket nem a gólya hozza. De tudok olyan gyerekről is aki halva született. "Vita" befejezve.Pár év mulva tán megérted amit most olvasol

Akiből kiment a lélek az halott. Várj csak,várj csak,várj csak. Valami épp most jutott eszembe. Nem vagyok ám én rossz hozzád! Nézz csak meg a LifeNetwork-on egy-két adást 21 órakor.Visszatérés a halálból.Erről szól ez a műsor.Több ember meséli el mi volt a halála oka,s hogyan segítették vissza. S olyan is volt aki nem is egyszer halt meg,s újra visszahozták. Ezek után gondolj amit akarsz. Nem kell róla írnod.

2013. nov. 3. 18:15
 28/37 anonim ***** válasza:
Bíró Miklós azt én is szoktam nézni, de az egy kicsit más. Igenis van olyan, hogy az ember ki tud lépni a testéből, ebben egy buddhista láma tud segíteni. 17-es kommentelő voltam, olvasd el a válaszomat.
2013. nov. 3. 20:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Te nem vagy magadnál ember. Mikor fogsz megvilágosodni?
2013. nov. 3. 21:17
 30/37 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolótól kérdezem:

Ezt most kinek mondtad?

2013. nov. 3. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!