Kmstr98 kérdése:
A tesóimmal kb 1 hónapja különös jelenségeket és hangokat hallunk a lakásban éjszakánként. Sokkal ingerültebbek és feszültek vagyunk egymással. Nem rég született meg a kis hugunk és féltjük. A szüleink sajnos nem hisznek. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
c2013. okt. 29. 11:38
11/25 h0tb0y válasza:
csak éjszaka történnek ezek? mióta laktok abban a házban? mióta halljátok ezeket? és mennyi idös a tesód??
12/25 anonim válasza:
belegondoltatok már abba menyni pénzt lehetne keresni olyan idiótákon mint a kérdező xdDDD?
elmenni mint szemmezülő démonvadász kiszórni 1 kg sót elrebegni valami latin imát aggatni rózsafüzért ide oda felrajzolni egy két ajtóra valami kitalált jelet és hip hop 30-40 ezer ft :DDD
13/25 anonim válasza:
Vannak, akik ebből élnek, és nem is rosszul. :)
14/25 anonim válasza:
uram isten aki a mennyekben vagy k***a istenit. ha jól értem, a tesóddal hangokat hallasz pszichológus esetek vagytok mindketten (no komment) egyébként hol vannak a normális válaszadók? mindenhol újoncokat. látni...(*_?)
15/25 Napkiraly válasza:
Szerintem egymást heccelitek,de a kérdésfeltevésből semmi se derül ki
16/25 A kérdező kommentje:
Az idióta és egyéb kommentelők kérem mellőzenek. A házat a mamámék építették. A házban március közepe lakunk de a mamám tavaly hunyt el oktoberben. Én 17 hugom 14 középső .öcsém 11 a kisöcsém 9 és a kis hugom 1hete született. Csak annyi a baj hogy én 1hónapja hallom a különös hangokat
2013. okt. 29. 21:06
17/25 Napkiraly válasza:
mit hallasz? Más is hallja?
18/25 anonim válasza:
"Az idióta és egyéb kommentelők kérem mellőzenek."
Az idióta és idegbeteg meg egyéb kérdezők kérem mellőzzék eme oldal használatát.
"Én 17 hugom 14 középső .öcsém 11 a kisöcsém 9 és a kis hugom 1hete született."
Ez igen, szapora család... 17 hét alatt 5 gyerek. Biztos nincs semmiféle genetikai rendellenesség a családban?
19/25 A kérdező kommentje:
genetika rendelleneség??? ember tudod mit beszélsz???? képzeld h nincs!! de asszem az ilyeneknek mint te biztos van vmi baja -.-" csörömpölést ami olyan mint amikor vki az üvegpoharat kanállal ütögetné. és igen más is hallja.
2013. okt. 30. 08:13
20/25 anonim válasza:
Nem próbáltad ilyenkor megkeresni a hang forrását?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!