Pontosan mi ez az idővihar ami ma fog történni? Lehet tenni ellene valamit?
jigsaw v2.0
Tetszenek a válaszaid. :-)
Figyelem emberi lények!
Valóban volt idővihar, de ezt ti ezt a korlátozott képességeitekkel nem tudtátok érzékelni. Számotokra semmi különös dologgal nem járt, de mi képesek voltunk javunkra felhasználni, a dalek faj fejlődését segíteni. Emez esemény kapcsán tértem vissza én, a dicsőséges Dalek Traak is. (Ugye emlékeztek még rám? Ugye?!)
Készüljetek hamarosan minden megváltozik! A Dalek Birodalom újjászületik, az ellenségeink elbuknak, fajunk győzedelmeskedik!!!
TO VICTORY!!!
"Figyelem emberi lények!
Valóban volt idővihar, de ezt ti ezt a korlátozott képességeitekkel nem tudtátok érzékelni. Számotokra semmi különös dologgal nem járt, de mi képesek voltunk javunkra felhasználni, a dalek faj fejlődését segíteni. Emez esemény kapcsán tértem vissza én, a dicsőséges Dalek Traak is. (Ugye emlékeztek még rám? Ugye?!)
Készüljetek hamarosan minden megváltozik! A Dalek Birodalom újjászületik, az ellenségeink elbuknak, fajunk győzedelmeskedik!!!
TO VICTORY!!!"
LSD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!