Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet tudni, hogy kik permetez...

Információ Kapitány kérdése:

Lehet tudni, hogy kik permeteznek minket?

Figyelt kérdés
Ha egy évet nézünk, nekem pl elég sokszor kell permetezni. Ha beszélhetnék a nagy hatalmú minket mérgező háttérhatalommal, hogy esetleg, néha szórjanak el, egy kis lomb trágyát, meg krumplibogár mérget (ha kell kifizetem a mérget), akkor megspórolhatnék, egy kicsi időt, és más hasznos dolgot csinálhatnék. Ti úgyis olyan jól informáltak vagytok minden tekintetben, és lehet, hogy nektek is van gyümölcsfátok, meg krumplitok. Segítsetek légy szíves.
2013. okt. 23. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
96%

A takarítónőkkel kell beszélned.Így igaz.A takarítónők képezik a háttérhatalmat.Csak gondolj bele!Minden intézményben ott vannak!Már gyanús,nemde?Aztán:Minden szobához van kulcsuk!Mindenhol annyit időzhetnek amennyit akarnak,és ha valaki felfigyelne a túl sok halgatózásra,akkor csak előveszik a kis felmosó rongyjukat és elkezdenek takarítani figyelemelterelés céljából.

Aztán ha ennyi nem lehetne elég még folytatom:Egyszer láttam egy iskolában kiírva táblára a szertár mellett hogy "a felmosókocsit elvinni,és a takarítószerekhez nyúlni TILOS!".

Ez szerintem azért van mert igazából a flakonokban van az ideggáz,a kloroform,és a revolver,a takarítókocsiba pedig igazából lehallgatókészülék van építve.

2013. okt. 23. 15:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Értem már. Valami ilyesmi?

http://www.youtube.com/watch?v=L-yw4DTjohE

2013. okt. 23. 19:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A takarítónők tényleg benne vannak ebbe, de még jobban a gólyák! Íme a bizonyíték erejű fotó:

[link]

Az elit egyik tagja vagyok. Annyira sok eszem van, hogy nyilvánosan irtom ki a népet és csökkentem a lakosságot, hogy mindenki lássa. A környezetemet amiben élek tönkre vágom. Minden nap védőruhát és szkafandert húzok és úgy járok dolgozni, azért hogy ne fertőzzem meg magamat. Kicsit nehézkes így járni, de hát ha már permetezek világszerte és mérget szórok a levegőbe, akkor magamat meg kell mentenem!

Üdv. George Adamski Kapitány, a chemtrail gépek főfőfő kapitányának vezére, az erősen illuminált állapotú rendből

2013. okt. 23. 21:59
 4/5 A kérdező kommentje:

mint Kapitány a Kapitányhoz!

Ha adok lombtrágyát, meg krumplibogár mérget, 3 kiválasztott nyári napon nem szórnád meg egy kicsit a kertet. Mivel szabadkőműves vagy, meg világ irányító, mostanra már tudnod kell mindent rólam.

Szóval le lehetne vajazni?

2013. okt. 23. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
A legfontosabb, hogy megtaláld a saját korlátaidat, és átlépj azokon! Einstein is megmondta, hogy minden energia.
2013. okt. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!