Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Fájdalom megszüntetésére...

Fájdalom megszüntetésére gyakorlatok? Több lent.

Figyelt kérdés
Láttam egy dokumentumfilmet, amiben egy olyan csaj szerepelt, aki nem érzett fájdalmat. Sajnos a nevét elfelejtettem. A párjával szokott olyan előadásokat tartani, ahol átszúrják a karjukat. /Hozzáteszem: én nem akarok ilyenre vetemedni./ Megvizsgálták és azt mondták, hogy valamit elkezd termelni a szervezete, így képes mosolyogva végigcsinálni. Hogyan lehet ezt gyakorolni, ilyen átszúrásos dolgok nélkül?

2013. okt. 19. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nekik az idegrendszerük nem juttatja el valamiért a fájdalmat az agyba . Ez testi hiba és nem gyakorlás kérdése . Régebben volt a tévébe egy bácsi, akit megcsapott a villám és utána nem érzett hideget, utána félmeztelenül lapátolta a havat :-)
2013. okt. 19. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, valóban vannak ilyenek is. De ezt a nő mondta, hogy gyakorolta azt, hogy hogyan lehet a fájdalomérzetet elmulasztani. :) Ez nem arról szól, hogy baleset révén megsérült volna vagy, hogy így született.
2013. okt. 19. 15:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is lapátoltam már havat nem egyszer félmeztelenül, pedig még sosem csapott belém villám. Nincs abban semmi természetfeletti. Ha lapátolsz, akkor dolgozol, ha dolgozol akkor hőt termelsz, ha hőt termelsz, akkor nem fázol. Ilyen egyszerű.
2013. okt. 19. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!