Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miféle ember lehetett ez?

Miféle ember lehetett ez?

Figyelt kérdés

Véletlen fültanúja voltam egy beszélgetésnek, ahol valamiféle ezotériás dologról beszélgettek, és kíváncsi lennék hogy konkrétan milyen gyülekezet vagy akármi volt amiről beszélgettek?

Volt szó naptemplomról, meg önfenntartó falvakról, meg az emberke azt is állította hogy az elméjével el tud gáncsolni másokat. Elég furcsán hangzott. :D

2013. okt. 12. 14:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg boszorkánysággal kapcsolatos, vagy wiccás vagy valami ujabb ocsmányság.

*az elméjével el tud gáncsolni másokat

Nem az elméjével teszi az ostoba, ahogy ő hiszi, hanem mozgásba lendít egy bizonyos lényt, aki rajta keresztül energetizál, és az valóban okoz, okozhat balesetet, ha nincs az illetőnek védelme.

2013. okt. 12. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:

*boszorkánysággal, sámánizmussal kapcsolatos,

Jellegzetesen simán kitudod szűrni azokat, akik nem szkeptikusok, de valóban űznek ilyen dolgokat, ugyanis ők szokták a legjobban tagadni, hogy ez egy létező dolog, mert azt tartják magukról, hogy ugynevezett "beavatottak".

2013. okt. 12. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:

*mert azt tartják magukról, hogy ugynevezett "beavatottak" és nekik addig jó ugymond, amig fű alatt tudnak tevékenykedni.

Abban a pillanatban ahogy a cselekményük napvilágra kerül, olyan arányban vesztik erejüket és bukik be sorra a műsor összes elem. Ezért kell törekedni, hogy folyamatosan lelepleződjön az ilyen illető.

2013. okt. 12. 15:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Yedi lovag. A swarcz vele van.
2013. okt. 12. 15:49
 5/8 anonim ***** válasza:
65%
Sztem itteni fórumozók voltak az ezo részlegről. xDDD
2013. okt. 12. 16:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt azert megneznem hogy engem valaki egy sima utfeluleten bekotott cipofuzovel haladva-az elmejevel elgancsol! Komolyan mondom ha van itt ilyen szemely jelentkezzen,en leutazok hozza onkoltsegbol es kiprobaljuk,nem vagyok szkeptikus,de azert ne vigyuk mar tulzasba...
2013. okt. 12. 17:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az valami Darwin díjas lehetett.
2013. okt. 12. 20:11
 8/8 BlackSword ***** válasza:

Csúnya dolgokról, és tömegmészárlásról...

Naptemplom rendje...

[link]

Az önfentartó falu meg egy másik őrült Jim Jones ötlete volt, s talán a történelem egyik legszomorúbb esete...

[link]

2013. okt. 12. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!