Az életet azért kapjuk, hogy valami egyenértékűt adjunk cserébe pl: dolgozzunk, alkossunk, gyereket neveljünk stb. (? )
De mi van azokkal akiknek nem jött össze az élet.
Tegyük fel, hogy van egy sanyarú sorsú fiú, annak a fiúnak miért ilyen a sorsa? Szenved magányosan, egyedül, barátok, rokonok és társ nélkül.
Mi vonzotta ezt be?
Neki miért ilyen a sorsa?
Mi az a erő vagy energia ami így hozta, rendelte, hogy neki szenvednie kell.
Lehet az, hogy régen az egyik őse egy nagyon, nagyon rossz dolgot tett és most az a negatív dolog rá hat ki az egész életére?
Már rég nem hiszek Istenben.
Nem tudom elfogadni, nem tudom elhinni, felfogni, megérteni azt, hogy valahol az univerzumon kívül vagy belül teljesen mindegy, hogy hol, van valaki aki különbséget tud tenni, jó és rossza között, uralkodni tud az élet és halál között, ezt nem tudom elhinni.
De azt aláírom, hogy csakis egy felsőbbrendű intelligencia hozhatta létre azt a világot amelyben élünk.
De azt, hogy ez a intelligencia tudatosan gondolkozik és tevékenykedik...ezt nem értem...:S
És nem is szeretnék hinni benne.
Csak kíváncsi vagyok, hogy mitől ilyen az életem!
"Csak kíváncsi vagyok, hogy mitől ilyen az életem!"
Nincs értelme keresni a miért-et. Egyszerűen ez van és kész.
"Csak kíváncsi vagyok, hogy mitől ilyen az életem!"
A helyes kérdés inkább az, hogy miért nem olyan, amilyen szeretnéd, hogy legyen.(nyilván kismillió külső behatást leszámítva) Azért, mert TE nem teszel érte(eléggé).
Te alakítod a saját életed, az életed pedig olyan, amilyenné formálod, vagy amilyenné hagyod formálódni, vagy formálni mások által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!