Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tudom, h sok ilyen kérdés van...

Tudom, h sok ilyen kérdés van itt, de hogyan vonzhatnék bármit be?

Figyelt kérdés
Pl. ha valamit elveszítek, hogy tudnám visszavonzani, ilyen ezoterikus módon (nem mágiára gondolok)

2013. okt. 8. 16:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Valóban csillió kérdés volt már a témában, úgyhogy megkapod ugyanazt a választ, mint a többiek: a Vonzás Törvénye, mint konkrétan létező jelenséget leíró törvény, kamu. Csak a pozitív gondolkodást és önmotivációt öltözteti misztikus köntösbe. Nem létezik semmiféle kozmikus erő, ami életre varázsolja a vágyaidat. A sültgalamb nem repül be az ablakon, neked kell tenni érte.

Úgy tűnhet, hogy működik, de valójában te segítesz magadon, és nem a Vonzás Törvénye.

2013. okt. 8. 16:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Háát, szerintem ez nem igaz. Tutira működik.
2013. okt. 8. 17:15
 3/9 acelsziv ***** válasza:
"Tudom, h sok ilyen kérdés van itt, de hogyan vonzhatnék bármit be" Akkor miért nem nézed meg a többi ilyen kérdést? Miért kell ezredjére is megkérdezni?
2013. okt. 8. 17:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Egy jó nagy elektromágnessel.
2013. okt. 8. 18:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Azért nedves acelsziv, mert én konkretizáltam, és reménykedem h itt akad olyan is, aki foglalkozik ilyesmikkel (mert ne mond h nem) és képzeld olvasgattam, de számomra nem megfelelő válaszok vannak ott.
2013. okt. 8. 18:19
 6/9 anonim válasza:
Gondolj ra nagyon sokat, eld at az erzest, hogy ujra visszatalalt hozzad,erezd at a boldogsagot, amit ereznel ha ujra a tied lenne es adj erte halat hogy vissza kaptad..de gondolom tudod hogy nem egy alkalommal kell vonzanod, hanem folyamatosan magad elott latnod, beszelni rola (ha van olyan aki nem nez hulyenek, h olyanrol beszelsz ami (meg) nincs)..en igy lettem terhes, igy kaptam meg azt a ferfit aki mellett tokeletesen boldog vagyok es halas vagyok is erte :)
2013. okt. 8. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, ne legyetek már ilyenek! Persze, hogy működik a vonzás törvénye! Csak sok pénz kell és ezzel bevonzhatsz bizonyos embereket... .
2013. okt. 9. 03:05
 8/9 anonim ***** válasza:
57%

Kicsim, ez így nem fg menni. Ha valamire szükséged van, dolgozz meg érte keményen, és szerezd meg. A vonzás törvénye akkora baromság, hogy az eget veri. Gondolj csak bele. Találkozni akarok X-el. Bevonzom magamnak. Ezzel x napirendje felborul, nem találkozik Y-nal, aki így két perccel előbb ér egy útkereszteződésbe, ahol balesetet szenved. Az őt operáló sebész ezért túlórázik, ami beteszi a kaput a feleségénél, és az elhatározza, hogy elválik tőle. A válóperes ügyvéd ezáltal előbb szedi meg magát, és megy Manilába nyaralni, és nem tudja elfogadni Z megbízását. Manilában is jó néhány ember sorsa másképp alakul, itthon is, és a fent ábrázolt módon ez rövid időn belül végighullámzik az egész világon.

Érted, mit akarok mondani? A dolgok nem azért történnek, mert bevonzod őket. Vagy gondolod, hogy a járványok, a tömegszerencsétleségek mögött is a vonzás törvénye áll?

2013. okt. 9. 09:25
 9/9 A kérdező kommentje:

6. válaszoló. Köszi szépen a jó tanácsot, eddig a nagyrészét megcsináltam, de még 2-őt nem.:) 7.Neked is igazad van

Miquel v. ki. Nem tudok tenni érte, ezért van szükségem arra a tanácsra, amit a kedves 6. megválaszolt. :)

2013. okt. 9. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!