Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan vonzhatnék be magamnak...

Hogyan vonzhatnék be magamnak állást?

Figyelt kérdés
Irodai munkát szeretnék. Hogyan használjam rá a Vonzás Törvényét?
2012. szept. 13. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez nem így működik... keresgélj és jelentkezz minden ilyen álláshirdetésre. Aztán majd találsz. A vonzás törvénye magában hülyeség, ennyi erővel akkor inkább a lottó ötöst vonzzad be.
2012. szept. 13. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:

A húgom bevonzott (a saját állitása szerint legalább is) a vejének egy állást, és három hónap múlva ott érte a férfit (33 évesen) halálos baleset, most a lánya három kislánnyal egyedül maradt 30 évesen.

Szóval ilyenkor ki a hibás!?!?!?

2012. szept. 13. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Előbb fogsz állást kapni ha keresgélsz mint ezzel a vonzással.

Tényleg! Ha annyira tudsz vonzani miért nem a lottószámokat vonzód??

2012. szept. 13. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Annak érdekében neked is lépned kell! Adj be néhány helyre önéletrajzot.
2012. szept. 13. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt egy tegnapi kérdésre válaszoltam:

En nem nagyon hittem benne, majd egyszer egy tombolasorsolason kiprobaltam......meglepve tapasztaltam h nyertem. De tobbe nem is foglalkoztam a temaval. Tavasszal eleg nehez helyzetbe kerultem mert csak egy tantargy hianyzott h allamvizsgazhassak; amin mar rengetegszer megbuktam. Megint megprobaltam a VT-t, mindig elkepzeltem a diplomaisztomat. A durva vizsgam sikerult, magam sem tudom hogy.....az allamvizsga mar nagyon konnyu volt, 2 nagyon konnyu tetelt huztam, pedig azt kulon nem is vizualizaltam....;) Vegul 2012.07.07-en atvettem a diplomam.

Most uj munkat keresek, szoval mar rutinosan hivom a VT-t es szerintem hamarosan lesz egy jo kis munkam.

En most mar kimondhatom h hiszek benne.

Én úgy szoktam csinálni, hogy csukott szemmel elképzelem, hogy megyek dolgozni, csinálom a munkámat, a munkatársaimmal beszélgetek, majd látom, hogy a bankszámlámon jóváírták a fizetésemet. Minden nap elmondom magamnak hangosan a tükör előtt, hogy "egy jó munkahelyem van, ahol emberileg és anyagilag is megbecsülnek". Ugyanezt tettem, mikor a diploma kellett. Minden nap elmondtam, hogy 2012.07.07 a diplomaosztóm. Nekem eddig minden bejött, hogy ez most véletlen vagy nem, nem is igazán érdekel. :)

2012. szept. 13. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, ha nagyon meghízol, azzal nő a gravitációs vonzerőd, ha meg dörzsölt leszel, attól az elekrosztatikus vonzásod! Sajnos a munkát egyik sem vonza, mert a munka általában sem tömeggel, sem elektromos töltéssel nem rendelkezk.

Komolyra fordítva a szót:

Az nem feltétlenül baj, ha hiszel az ilyen mágikus csodaszerekben, mert ettől feltehetően magabiztosabb leszel. Márpedig egy interjún a munkáltatók előnyben részesítik a céltudatos, magabiztos embereket!

2012. szept. 13. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz lusta keresni melót ha még ezt is kiírtad :D
2012. szept. 13. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A vonzás törvénye a hiten, és önbizalmon alapul. Amíg nincs önbizalmad, addig a vonzás törvénye sem segít, és állást sem kapsz. Inkább mondd azt magadban mikor mégy interjúra:

"Ha ez a legmegfelelőbb állás számomra, amit kapnom kell a fejlődésemhez/céljaimhoz, akkor úgyis megkapom. Ha nem ez, akkor meg nem baj ha nem vesznek fel, a belső énem tudja mi a jó nekem. Mindenképp a számomra legmegfelelőbb lesz a végkifejlet!"

ÉS szórjad a CV-det, de ne ugyanazt az egykaptafára menőt, hanem nézz utánna a cégnek ahova beküldöd, és asszerint emeld ki a lényeget benne, hogy a ANNAK a cégnek a HR-esének mi lenne a fontos benne.

Ha nem látja 1 percen belül a lényeget, a kukában landol garantáltan! Akkor meg feleslegesen fáradtál.

2012. szept. 13. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!