Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotéria hívők! Ti számotokra...

Ezotéria hívők! Ti számotokra mit jelent bármilyen utótaggal az hogy "magasabb"?

Figyelt kérdés

Példa:magasabb tudat/magasabb tudatosság

magasabb dimenzió

magasabb rezgés

Én a mondataitokat elemezve (illetve ha már valamelyest megismerem a stílusotokat akkor azt elemezve) arra jutotta hogy valószínüleg nem matematikai vagy fizikai értelemben használjátok ezeket a kifejezéseket.Sőt,semmilyen empirikus értelmet nem szoktatok beleágyazni.Akkor jól gondolom hogy ti például a magasabb tudatot az irodalmi értelemben való jelentéssel párosítjátok?

2013. szept. 29. 20:50
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
85%

Az hogy a jelenlegi barbarizációnk nem ismeri a fizikai azon törvényeit és jelenségiet az nem jelenti azt hogy nem léteznek.

Szerinted melyik a magasabb rezgésű?

Nagyanyád vasárnapi ebédje, vagy a Mcdonalds hamburgere?

Ennyi!

2013. szept. 29. 20:53
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Első, ez tetszik, humoros, érthető és tartalmazza a választ is. :D
2013. szept. 29. 20:56
 3/20 A kérdező kommentje:

Hát kettes lehet hogy neked értelmezhető de nekem nem.Például:"Szerinted melyik a magasabb rezgésű?

Nagyanyád vasárnapi ebédje, vagy a Mcdonalds hamburgere? "

Még mindig nem tudom mit értesz rezgés alatt.A Bohr-mozgást?Az mindkettőben egyenlő.Max azért nem lehet egyenlő mert a húsleveses lassabban hűl ki mint a hamburger.De ha mindkettőt felmelegítem ötezer fokosra hogy csak szén és némi széndioxid legyen az egészből (meg vízgőz) akkor mindkettőnek ugyanolyan a rezgése.Szóval?Mi rezeg?Mi neked a rezgés?

"Az hogy a jelenlegi barbarizációnk nem ismeri a fizikai azon törvényeit és jelenségiet az nem jelenti azt hogy nem léteznek."

Wát???

Milyen barbarizáció?És hogy függ ez össze a fizikai törvények megismerésével?

Bocs,de ez nekem cirill.

2013. szept. 29. 21:38
 4/20 anonim ***** válasza:

-magasabb dimenzió

Olyan dimenziót melynek alkotóinak száma (x) és a mi dimenziónk alkotóinak száma (y) között a következő összefüggés áll fenn:

x=y+n ahol n>=1 és jó esetben pozitív egész szám.

*

-magasabb rezgés

Itt több eset van, melyet a szövegkörnyezet kontextusából érthetünk meg:

1. Magasabb dimenzió(k) elektromágneses vagy spirituális rezgése (utóbbit a fizika nem ismeri jelenleg)

2. Mi dimenziónkban az elektromágneses rezgés frekvenciája nagyobb a referencia rezgés frekvenciájánál.

3. Magasabb létezésihierarchia szinten levő lény valamilyen rezgése (lásd 1)

*

-magasabb tudat/magasabb tudatosság

Magasabb spirituálishierarchiaszinten levő létező jelenség tuata.

2013. szept. 29. 21:52
 5/20 A kérdező kommentje:

Már megint köszönöm a definiálatlan ,szerintem csak tiáltalatok használt kifejezéseket...

létezéshiearchia?magasabb spirituális rezgés?

Nagyjából ez olyan mintha megkérdezné egy kisiskolás a tanárt hogy "mi az a demokrácia?"

Erre a tanár azt mondaná hogy "a demokrácia a demokrácia szabályai szerint működő demokratikus rendszer"

Szegény kölyök nagyon közel kerülhetett a szó megértéséhez...

(tessék,felruháztalak titeket analogikusan a tanár szerepével.Tudtok hozzá méltó választ adni?)

2013. szept. 29. 22:06
 6/20 anonim ***** válasza:
55%

Kezdem a rezgéssel. Igen, a Bohr féle rezgés, ami mindenben ami létezik, felismerhető, vizsgálható, mérhető. Ha sok kis apró, gyors rezgés van, azt mondjuk, magasabb a rezgésszám. Ha lassabban rezeg, nagyobb amplitudóval, akkor azt mondjuk, kisebb a rezgésszám. Minél nagyobb a rezgésszáma valaminek, annál "hígabb". A jég pl. kisebb rezgésszámú a víznél, és a vízpára nagyobb rezgésszámú.

Az ember alkotóelemeiis rezegnek, gyorsabban vagy lassabban. Nehéz ételek, húsok, alkohol, durva filmek, durva gondolatok, anyagi, politikai kérdésekkel való foglalkozások csökkentik a rezgésszámot. Ha ezeket kihagyjuk az életünkből, akkor növekedhet a rezgésszámunk.

A tudat "magassága" inkább jelképes kifejezés. Arra utal, hogy a testi, anyagi dolgokon túl, lelki dolgok, filozófia, művészet, anyagtalan lények, a tudat és az anyag viszonya foglalkoztatja bizonyoös emberek gondolkozását.

A magasabb dimenzió bonyolult kérdés. Nem kifejezhető emberi szavakkal, nem hasonlítható anyagi dolgokhoz. Sokat töprengek ezeken a dolgokon, a dimenzión különösen.

A kezdetek kezdete a pont kellett, hogy legyen, ez egy dimenzió nélküli dolog. Kiterjed kétfelé, létrejön a vonal. Ez már egy dimenzió. Kiterjed három irányba, ez a három dimenzió, ebben élünk, ezt ismerjük. Kérdés, hogy van-e több dimenzió ennél. Egyik eset, hogy nincs. Mert úgy-e hol is lenne? Szélesség, hosszúság, magasság, Nincs negyedik.

Másik lehetőség, hogy van, csak nem bírjuk felfogni. PL: ha két dimenzióban élnénk, tehát egy sík lapon,(nincs magasságunk sem) akkor nem bírnánk felfogni a harmadik dimenziót. Ennek mintájára elképzelhető, hogy van még több dimenzió, csak nem bírjuk felfogni.

Másrészt a magasabb dimenzió kifejezést elvont értelemben is szokás használni. Ez esetben a lelki, anyagtalan, dolgok, elvont kérdések körét jelenti. Van akinek a godnolatai az Univerzum és a nanorészecskék rejtélyei körül járkálnak, ő egy másik dimenzióban él, egy emelkedettebb világban, és ez a mindennapi életvitelében is megjelenik.

Az én tudásom szerint így kell értelmezni ezeket.

2013. szept. 29. 22:11
 7/20 anonim ***** válasza:
35%

Mőbiusz ezt nem lehet megérteni minimális intellektus és spirituális tudás nélkül :D

Tudományból egy kérdést se egy nap alatt semmi ismerettel érted meg.

Pl nekem magasabb a tudatom/tudatosságom, mer sokkal többet értek, látok, érzek a világból mint te.

Magasabb dimenziókat is látok pl aura.Te meg csak az anyagi testet látod.

Magasabb rezgéssel rezeg a lelkem ezért.

2013. szept. 29. 22:18
 8/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2013. szept. 29. 22:20
 9/20 A kérdező kommentje:

Csak most nézem hogy becsúszott 7-es eléggé énközpontú válasza.

A tudatosság alatt mit értesz?Empátia?Intuíció?Előrelátás?Humor?Ezek egyikének se vagyok híján.

Vagy talán valós tudás?Hát itt fogadok veled egy csokiban hogy csillagászatból és kémiából szétcincálnálak.De nem vagyok szakbarbár,másban is jeleskedem (történelem,rajzkészség illetve más képzőművészetek)

Szóval?Miért vagy Te magasabb Nálam?Mert azt mondtad? [link]

Az Aurás dolgot jelentsd már valahol mert elég nagy genyóság az évezred felfedezését eltitkolni.Szegeden,Debrecenen,Budapesten de még sok egyéb városban vannak szakértők,ott bizonyíthatsz.

Ja,és a napóleon komplexusoddal kezdj valamit.

2013. szept. 29. 22:34
 10/20 anonim ***** válasza:
65%
#7: Szerintem csak kevésbé vagy rendben pszichikailag és elmeügyileg, mint az átlag. Az ősmagyarok közül is az lett a táltos, akinél valami nem volt teljesen 100%-os.
2013. szept. 29. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!