Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Reiki mester tanfolyamot...

Reiki mester tanfolyamot megéri elvégezni?

Figyelt kérdés

Már van Reiki I, és II. tanfolyamom, a R.A.I.-nál végeztem. Nagyon meg vagyok elégedve, a beavatások után napokig nagyon éreztem az emelkedett rezgésszintet.

Szívesen elvégezném a mesteri tanfolyamot, de horror összeg, 45 000 Ft, és csak egy fél napos oktatás. Mondják, nagyon hasznos, hatékony - de kissé kételkedek - megér-e ennyi pénzt?

Hiszen az eddigiekkel is simán tudok energiát adni.

Azoktól kérdezem, akik elvégezték - érdemes volt? Jelentett jelentős változást az életetekben? Azóta kevesebbet vagytok betegek? Mit éreztetek utána? Megéri-e az árát?

2013. szept. 25. 22:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Igen, feltétlenül végezd el! Jézust is csak azután szólították mesternek, miután 45e Ft-ért elvégezte a félnapos mesterképzőt.
2013. szept. 26. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Azt nem tudom, hogy a mester-tanfolyamot érdemes-e elvégezni.

Személyes tapasztalataim a rei-ki-ről:

Én Reiki 1-et végeztem (évekkel ezelőtt).

Akkor elég sokat foglalkoztam vele (hobbiszinten), az energiát éreztem, mások is érezték... barátnőmnek fájt a füle, meggyógyítottam (nem is én akartam, ő akarta).

A REIKI KÖR az csodálatos volt, érezni a suhogó, körben áramló energiát... az nagyon jó volt és nagyon hiányzik.

(A Biblia csak szavak, de az valóság volt.)

Arrafelé kellene mennünk, mert az csodálatos. Nincsen abban semmi rossz.

Azt, hogy miért üzletesednek el ezek a dolgok, nem tudom.

Csoda volt a Reiki-kör, nagyon jó. Kb. öt percig tartott, utána mindenféle ostoba ezotériával kapcsolatos tanfolyamra próbálták csalogatni az embereket (=előadásokat tartottak: ezek már szinte „nullák” voltak, de a Reiki-kör gyakorlatot azt nagyon szerettem. … Volt is energiám, érezték rendesen (=az ellenkező neműek = a finom nem – mert a nő a kifinomult, nem a férfi).

2013. szept. 27. 22:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Reiki kör iránt is érdeklődnék - Budapesti klub érdekelne - persze, ami nem üzletről, hanem a gyógyításról, baráti összejövetelről szól. Van ilyen?
2013. szept. 28. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:
A rai nem reiki.
2013. szept. 29. 01:42
 15/19 A kérdező kommentje:
Szerintem pont a R.A.I. a legkorrektebb. Ugyanúgy működik, mint a többi, csak negyed annyiba kerül. Én nem kedvelem, mikor a Reiki irányzatok egymást szidják.
2013. szept. 29. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez itt drágább és nem reiki. Nézd már meg mi a reiki, a rai-nak halvány köze sincs az usui és jid vonalhoz!
2013. szept. 29. 16:48
 17/19 anonim ***** válasza:
A RAI reiki kifejezetten olcsó. Amúgy a mester szint arról szól, hogy megismered a mester szimbólumot, kapsz egy avatást és némi instrukciót tanártól függően. Hogy mit kezdesz ezzel, az már rajtad múlik. Ha bizonytalannak érzed magad, kérdezd meg a mstered mire és hogyan tudod használni a tanultakat.
2013. okt. 4. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:

A Reiki III. Plusz 1 szimbólum használatát adja és egy fokozat fejlődési lehetőséget. Nem fogja megváltoztatni gyökerestől megváltoztatni az életedet.

A mester szimbólum védelemre és tisztításra használható nem egyértelműen hatékony illetve nem minden esetben. Hát döntsd el hogy megéri e...

2014. febr. 25. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Voltam én is náluk mesteri avatáson..
2014. febr. 26. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!