Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Valaki meg tudna nyugtatni?

Valaki meg tudna nyugtatni?

Figyelt kérdés

Ha a kés berozsdásodik, meghal valaki.

Ha eltörik a tükör, 7 év balszerencse.

Én kb fél éve törtem el egy kistükröt, megrepedt csak. Most becsomagoltam ilyen szemetes zsákba és levittem a kukába. Bár eddig még nem történt semmi, tegnap kezdtem tőle félni, erre ma reggelre lerobbant anyukámnak a kocsija. Valaki segítsen/nyugtasson meg, mert valaki azt mondta hogy leirni sem meri, hogy mi lesz akkor, ha belenézek a törött tükörbe... Én belenéztem. Most kidobtam, az jó? Akkor már nem lesz balszerencse?

2013. szept. 23. 17:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Viccelsz, úgy-e? Ha komolyan kérdezted, azt mondom, fogj valami jóképű nyeles kefét, és söpörd le magadról ezt a sok riogató gondolatot. Ez egy jelképes cselekvés lesz, ami által nem foglalkozol velük többet. Feljtsd el az egész halaom szerencsétlenséget, mielőtt még megőrülnél. Ezek nem igazak.Söpörd le magadról, és felejtsd el.
2013. szept. 23. 18:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Babona!

Ne higgy a babonáknak! Nem lesz semmi baj! Max azzal vonzod be a rosszat, hogy azon agyalsz, hogy egy törött tükör miatt szerencsétlen leszel. Tiszta felesleges!

2013. szept. 23. 19:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Most pedig az a fogkefe tartó esik le folyton, tudjátok azzal a tapadó koronggal. Visszarakom és megpróbálom levenni a falról és lehetetlen. Akárhányszor bemegyek mindig úgy találom hogy le van esve!!
2013. szept. 23. 19:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem azért esik le a fogkeféd mert balszerencsés, hanem mert a tapadókorongos módszer egy kalap szar.

Tedd pohárba akkor biztos nem esik le csak ha levered.

2013. szept. 23. 20:01
 5/8 A kérdező kommentje:
De magától esik le és most hallottam hogy most esett le megint, már 1 éve kb stabil és pont ma, amikor kidobtam a tükröt akkor esik le...
2013. szept. 23. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Vegyél vagy 40 tükröt törd össze mind nézz bele mindbe és mutasd meg annak a rohadt tükörnek hogy nem tud kicseszni veled mert te vagy az erőssebb.
2013. szept. 23. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak azért "pont most", mert "pont most" feltűnik neked a dolog. Ha nem tört volna el a tükör, és "pont most" leesne a fogkefetartód, és lejárna, azt mondanád, hogy a tapadókorong elromlott (egyébként az idővel valóban gyengül, a törölközőnk is így esett le folyton). A babonaságban nem kell hinni, mert az átok és balszerencse csak akkor működik, ha bebeszéled magadnak ;) Ez gyakorlatilag inkább pszichológia, mint ezotéria, ha pedig okot keresel arra, hogy miért robbant le a kocsi pl., akkor lehet, hogy azért, hogy anyukád ne tudjon elindulni vele, és ne legyen ott, ahol épp lett volna (pl. a kereszteződésben, ahol belerohantak volna épp akkor, vagy ilyesmi :) ) Sok dolog történik okkal, de nem mindegy, hogy mi a VALÓDI ok, és nem kell mindenben jeleket látni. ^^
2013. szept. 24. 02:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Pontosan! Én is pont erre gondoltam, hogy nem véletlenül robbant le a kocsija! Ez valami figyelmeztető jel volt. Mint egyszer apukámnak ellopták a sílécét, ez lett volna a jel, vett egy másik lécet... Egy órára rá eltört a válla, ami még most is érzékeny neki, pedig március elején történt...
2013. szept. 24. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!