Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ősrbbanás elméletet vallók,...

Ősrbbanás elméletet vallók, hogyan képzelitek az ezt megelőző állapotot?

Figyelt kérdés
A Big bang elmélet szerint az idő és tér is ezen esemény után keletkezett. Hogyan képzelitek az azt megelőző állapotot ? :-)
2013. szept. 8. 21:00
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%
Kb olyan lehetetett az univerzum számára, mint számomra a születésem elötti idõ. Érzékelhetetlen, ami a kísérleti fizikában a nem létezõvel egyenértékū.
2013. szept. 9. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

# 10:

#7 vagyok:

A Nagy Reccs akkor jön létre a tudósok szerint, ha valamilyen energia eltűnik.

2013. szept. 9. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
43%
Ahelyett, hogy ezzel a kérdéssel provokálsz, gondolkozz el azon a tényen, hogy az univerzumnak néha változik a tömege - a tudósok szerint, pedig a kémia kimondja a tömegmegmaradás törvényét.
2013. szept. 9. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezek olyan felfoghatatlan dolgok amiket nem fogunk a büdös életben megérteni sajnos.

Ki tud a kezdet előttre gondolni? Senki.

Bele tudsz gondolni abba hogy te nem létezel? Nem.

Nem tudjuk elképzelni mi lehetett ezelőtt az elmélet előtt ami szerintem hamis mert a nagy büdös semmiből nem lehet valami.

Annak a kis felrobbanó atomnak is keletkeznie kellett volna. Ezt én csak valami teremtéssel tudom elképzelni de a teremtő valamit(hívjuk Istennek) ki teremtette és őt ki teremtette? És ezt a kérdéssorozatot folytathatnánk a végtelenségig.

NEM TUDJUK.

2013. szept. 9. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
Na szóval. elméletileg semmi nem létezett a mi világegyetemükből. Egy, a miénknél magasabb rendű, másik világegyetemben kezdődött az egész. Ott már előre lehetett sejteni, hogy létrejön egy új univerzum. Ott ugyanis létrejött egy új fekete lyuk. Ezzel a mi univerzumunk. A mi univerzumunk is szült már azóta rengeteg további univerzumot és így tovább a végtelenségig.
2013. szept. 9. 18:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez miért ezotéria? :O
2013. szept. 9. 20:06
 17/18 anonim ***** válasza:
64%

Ahogy azt előttem is mondta valaki, előtte lehetett egy Nagy Reccs. Előtte meg egy másik Nagy Bumm, és így tovább... Így pulzál ez az egész már végtelen ideje. Idő pedig volt előtte is, mivel a reccs és a bumm közti "ősatom" állapot időtartama végtelenül kicsi volt, tehát csak elméleti jelentősége van.

Persze lehet hogy ez nem így volt, lehet hogy a mindenség a Nagy Zöld Tüsszentő orrlyukából esett ki, mivel ma is élnek népek akik félve élik le életüket a Nagy Fehér Papírzsebkendő eljövetelére várva :D

2013. szept. 10. 07:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Elindították a naaagy számítógépet, mi kis progamocskák vagyunk, számítást végzünk. Életünknek nem a mi szempontunkból van értelme, hanem a külső Teremtő-Programozó-Mérnök-Isten számára...
2019. okt. 9. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!