Ősrbbanás elméletet vallók, hogyan képzelitek az ezt megelőző állapotot?
# 10:
#7 vagyok:
A Nagy Reccs akkor jön létre a tudósok szerint, ha valamilyen energia eltűnik.
Ezek olyan felfoghatatlan dolgok amiket nem fogunk a büdös életben megérteni sajnos.
Ki tud a kezdet előttre gondolni? Senki.
Bele tudsz gondolni abba hogy te nem létezel? Nem.
Nem tudjuk elképzelni mi lehetett ezelőtt az elmélet előtt ami szerintem hamis mert a nagy büdös semmiből nem lehet valami.
Annak a kis felrobbanó atomnak is keletkeznie kellett volna. Ezt én csak valami teremtéssel tudom elképzelni de a teremtő valamit(hívjuk Istennek) ki teremtette és őt ki teremtette? És ezt a kérdéssorozatot folytathatnánk a végtelenségig.
NEM TUDJUK.
Ahogy azt előttem is mondta valaki, előtte lehetett egy Nagy Reccs. Előtte meg egy másik Nagy Bumm, és így tovább... Így pulzál ez az egész már végtelen ideje. Idő pedig volt előtte is, mivel a reccs és a bumm közti "ősatom" állapot időtartama végtelenül kicsi volt, tehát csak elméleti jelentősége van.
Persze lehet hogy ez nem így volt, lehet hogy a mindenség a Nagy Zöld Tüsszentő orrlyukából esett ki, mivel ma is élnek népek akik félve élik le életüket a Nagy Fehér Papírzsebkendő eljövetelére várva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!