Miért van így? Miért történik?
Nem tudom.Jó kérdés.
De,egy idő után a rossz helyett jön a jó.
Vagy,egyik helyen ha valami jó,akkor rosszabb lesz valami más,vagy fordítva.
Szóval,ha teljesen rossz is valami,az szerintem csak egy ideig van.
Hála az égnek,nekem is oldódott meg már nagyon nagy problémám.
És,teljesült be kívánságom.
:)Remélem továbbra is ilyen jó lesz ,mint most,illetve teljesülni fog amit mostanában szeretnék.
Meg ne add fel,kérdező :)
Nem tudom mi a konkrét probléma (feltételezem,hogy többről van szó) ,de egy idő után meg kell oldódnia.
Tényleg,higgy benne :)
Köszönöm a válaszokat:))))
Igen, hogy higgyünk abban,hogy jobb lesz, tényleg fontos, igazad van:)
Ment a zöldkéz mindenkinek:)
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy. De annak oka van minden esetben, hogy valamiért nem találod meg a boldogságot. Lehet, hogy még nem jött el az ideje.
Az első lépés önmagadban rendet teremteni, és utána majd megtalál a szerelem.
Én 36 éves vagyok, és most találtam meg azt, akit egész életemben kerestem, és nem bánom egyáltalán, hogy ennyit kellett várni.
3 évig voltam egyedül előtte. Készülj fel a szerelemre és a boldogságra. Sose másokhoz mérd magad, mert ez csak idegesíteni fog, hogy nekik miért sokkal jobb, mint neked.
Az univerzum energiája végtelen, mindenkinek jut belőle.
Nem tudom, hogy szoktad-e olvasni Müller Péter könyveit? Nekem nagyon sokat segített. Legközelebb elmegyek az előadására és köszönetet mondok neki. Ne add fel!
Az egészséged is helyre fog jönni, nekem már nem egyszer mondták, orvosok, hogy nagyon beteg vagyok, nem hittem el.
Ha mások le akarnak húzni ne hallgass rájuk, csak saját magadra!
Kedves utolsó:)
Köszönöm amit írtál..gratulálok a boldogságodhoz, és a pozitív kisugárzáshoz amit átadtál:)
19 éves lány vagyok:)
Nem olvastam még, Paulo Coelhot szoktam , pl a filozófia nagyon érdekel.:)
Akkor nemsokára beszerzek egy Müller Péter könyvet:)
Értem, hát igen nem kéne mások negatív ítéleteire és jóslataira hallgatni meg másokhoz hasonlítgatni magam.:/ :) Ezen megpróbálok változtatni!:)
Az embernek van akarata,célja. De annak is van aki a világot és őt teremtette. Ha ez a kettő nem esik egybe akkor annak megélése kínzó az ember számára amit írok,nem elmélet,élettapasztalat,de annak leírására ez a hely kevés.
Csak egy dolgot említek itt: Jobbitandó körülményeimet ,egyszer régen 300 csirkét neveltem,hogy majd eladom. alig volt vevő. valaki egy ügyvédet ajánlott aki csirkefeldolgozó cégnél el tudta volna adni-.Vártam a napot melyben választ adhat. Adott: - Sajnos nem tudok segiteni. Beütött a baromfi pestis Nagyobb cégektől,Tsz-ektől sem veszik át a vállalatok. Más helyzeteim is voltak hasonló eredménnyel. Megélése nehéz. Jó ha tudja az ember: "Ha az ÚR nem építi a háat - várat - aki azt építi hiába fárad."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!