Valaki help! Mi történik velem?
Mostanában nagyon érdekes dolog történik velem. Gondolok valamire, és néhány perc, óra, vagy nap múlva megjeleni az életemben. Mondok pár példát...
Voltam egy táborban. Mentem hátra a tábor másik felére, és a tábor mellett van egy búzamező. Azon gondolkodtam, hogy ha este meggyújtanám, nem lehetne megállítani stb. 1-2 óra múlva a táborban meggyulladt a száraz fű. ijöttek a tűzoltók, eloltották, de elég para volt.
Aztán nemrég láttam egy katicabogarat, és elbambultam. Azon a napon legalább 10 másik katicát láttam.
Ezen a héten az utcánk végén a gödröket feltöltötték, kis, kerek, szürke kavicsokkal. Azon a napon a haverom utcájában pont ugyanolyan kövekkel töltötték fel a gödröket, csak fehérrel.
Aztán láttam egy videóban egy gyereket, aki a számítógépéhez Samsung TV-t használt, és gondolkodtam, hogy milyen jó lenne nekünk. És jött a T-home-tól egy ajánlat, és már nekünk is Samsung TV-nk van.
és nagyon sok ilyen történik velem.. és egyre többször csodálkozom el..
Valakinek volt hasonló tapasztalata, vagy valami ?
1.) megfigyelted, hogy száraz a növényzet és arra gondoltál, hogy kigyulladhat.
a növényzet valóban száraz volt és kigyulladt...
2.) megfigyeltél az egyik napon több katicát, mint egyébként, valószínű azon a napon volt a katicák rajzása, párzása...
3.) megfigyelted, hogy nem csak a ti utcátokat töltötték fel és azt is megfigyelted, hogy hasonló kövekkel.
általában egy napon nem csak egy utcát szoktak feltölteni, a kövek pedig azért kicsik, hogy jól tömődjenek, és azért kerekek, hogy ne okozzanak defektet.
a színük lehet eltérő, amit szintén nagyon jól megfigyeltél...
4.) nagyon jól megfigyelted, hogy egy világmárkát, amit több tízmillió ember használ a világon, rövid időintervallumon belül látható akár bújtatott reklámban és cégpromócióban is, és ha a sors úgy hozza hogy élsz is a felkínált lehetőséggel, akkor még nektek is lehet...
rendkívül szemfüles vagy, érdemes újabb dolgokat is megfigyelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!