Miért történik velem ennyi szerencsétlenség 2012ben?
Depresszió, idegkimerültség, most meg lettem fenyegetve...nem szeret az akit én szeretek.. nem vesznek fel egyetemre.. nem lehetek újságíró mert azokat nem keresik...
18/N
Nem bírom már..
Ha minden álmod széttörik, akkor a romokon építhetsz valami újat...
különösebben nem keresnek semmilyen szakmát. Ha szereted az újságírást, és jó vagy benne, írj blogot. Legyél benne különleges. Ha kitartó vagy, előbb utóbb jön a siker.
Ezzel csak az a probléma, hogy ha minden a gondolatainkon múlna, akkor mindenki boldog, gazdag és egészséges lenne.
A pasi viszont jól keres a könyvével.
Van ilyen, de ha jobban belegondolsz egymásból következnek
Nem vesznek fel az egyetemre--> nem lehetsz újságíró--> depressziós leszel-->idegkimerültséged lesz
Persze attól függ miből mi következik. Nincs ennek ezoterikus-misztikus jelentősége. Ilyen erővel magamat is elemezhetném, mivel rámjár a rúd, de azt sem kell butaságokra fogni, az én életemben mi miért van, mert butaságok nélkül is tudom a reális választ.
Adj egy napot magadnak, amikor boldog lehetsz, aztán keress új lehetőségeket.
Nem lehetsz újságíró, mert nem keresik?
Ugyan! Ha ez az álmod, nyomás!
Egyetem előtt, 23 éves korig ingyen elvégezhetsz egy OKJ sulit! Legyen mondjuk újságírás. Arra jelentkezhetsz elvileg addig, míg a pótfelvételi van az egyetemeken is. Kösd le magad és jövőre jelentkezz újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!