Miért hiszik egyesek okosabbnak magukat ha beszólnak valakinek itt?
Szerintem ha a logikus gondolkodásmódjuk addig sem terjed ki hogy különbséget tudjanak tenni aközött hogy mikor okosabbak valakinél,és hogy mikor butítanak le tömegeket annak érdekében hogy okosabbnak érezzék saját magukat,akkor a probléma OTT keresendő,nem a békés kérdezőnél és válaszolóknál.
+segítség:A kijelentésem nyilván valóan a komoly szándékú,nem provokatív kérdezőkre vonatkozik.Tudom hogy sokan azzal szeretnek védekezni hogy olyan sok oltári baromságot tudnak összehozni itt hogy nem lehet megállni,de ez nem mentség arra amit az egész topikkal művelnek.
> mikor butítanak le tömegeket annak érdekében hogy okosabbnak érezzék saját magukat
Ezt hogy érted (pl. a fórum keretein belül)?
Nem azért hiszik okosabbnak magukat, mert beszólnak, hanem azért szólnak be, mert okosabbnak hiszik magukat.
Egyébként szerintem a legtöbb ilyen esetben a beszóló nem is érti teljesen a kérdést, vagy a kérdés okát. (Ezen néha segíthet az is, ha a kérdező pontosabban, szabatosabban kérdez.)
Nos a normális kérdezőnek aki képes betűkből értelmes magyar szavakat alkotni, annak normélis válaszolat írnak (általában). Aki pedig nem képes a mondat és vagy szó alkotásra annak megy a lekezelő válasz.
És én nem hiszem hogy okosabb vagyok bárkinél. Én tudom :P
A tény hogy valaki degradál egy egész kultúrát vagy csoportot,és képes közölni velük hogy az ő saját gondolkodásmódja az egyetlen helyes út,az elárul valamit annak a személynek az egójáról(pl:ez és ez nem létezik,hülye aki úgy gondolja,gondolkozz már logikusan,stb)
lásd:#1
Ember,ezotéria topik.Mi a francot vártál?Fizikusok és híres neves matematikusok és biológusok izgalmas logikai szócsatáit?
Ez már csak szó csűrés-csavarás,mint a mi volt előbb,a tyúk vagy a tojás?A második mondatod igaz.
Nos,akkor egyetlen gyenge pontod úgy látszik a szövegértés,mivel ezt az "érvedet" már bőven kiaknáztam a "+segítség" című bekezdésben.Talán nagy betűkkel kellet volna írnom,akkor talán a magadfajta is megérti,már megbocsáss.
Nem,ez azt jelenti hogy ami neked ostoba(mivel nem részletezted hogy számodra ez mit fejez ki)az másnak egyáltalán nem az,és őszintén érdeklődik,és ha ez másoknak szemet szúr,akkor ott a baj.
Ne keressenek olyan dolgokat egy topikban ami nincs ott.Nem az intelligenciáról van itt szó,hanem a témáról.Ha tudományokról és természettudományokról akarnak beszélni,menjenek a tudományok nevű topikba,ahol hozzá hasonló gondolkodású és életszemléletű emberek tartózkodnak,és ne menjenek csak azért egy teljesen különböző lelkületű topikba hogy a saját igéjüket terjesszék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!