Lótusz szirmok kérdése:
Hogyan tudok energikusabb lenni? Nagyon sokat számítana ha több energiám lenne. Hogyan tudok szerezni?
Figyelt kérdés
SZiasztok!
szoktam meditálni szinte mindennap, már évek óta meditálok. de sajnos elég gyakran bealszok. sokszor kávéval vagyok csak képes meditálni.
Tudnám magamat valahogy feltölteni energiával??
Valamilyen jógára gondoltam, vagy bármilyen módszerre ami segítene abban h több energiám legyen, éberebb lehessek.
#energia #jóga #feltöltés #kávé #energetizálás #több energia #energkiusabbnak lenni #alvás meditáció közben alvás meditáció
2013. aug. 26. 22:41
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm! kedvesek vagytok:)
2013. aug. 29. 14:55
12/12 anonim válasza:
Jóga, csi kung. Nekem ezek nagyon jók. És igaz, hogy ezt nem tartják ilyen "spirituális" vagy energiagyűjtő módszernek, de nekem kiváló a Callanetics is. Tkp. bármilyen mozgás nagyon jó, mert pl el kezd termelődni a Q10 koenzim. Futás, kocogás jót tesz a gyökércsakrának. Ima. Pranayama. Ürességmeditáció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!