Ezt hogy lehetne?
Arra vágyom, hogy farkas legyek.
Imádom a farkasokat, és már kb. egy hónapja minden éjjel azt álmodom, hogy farkassá változom, és csak futok, futok réteken át, erdőkön keresztül. Mit jelent egyáltalán ez az álom? És hallottam olyat, hogy valaki azt tudja csinálni, hogy átveszi egy másik lény testét, és érzi az érzéseit, mind fizikailag, mind szellemileg? Ez egy nagy kamu, vagy tényleg vannak, akik megtudják ezt csinálni? Nem olyanokra gondolok, akik most kitalálják, hogy én egy farkas vagy, és futok stb., hanem pl. mint a szerzetesek Tibetben, akik levitálni tudnak. Értelmes válaszokat légyszi!
Ilyen nem létezik még,hogy átváltozz farkassá.Lelkileg az lehetsz,aki akarsz lenni,meg az álmaidban..de testileg akkor is az maradsz,ami vagy:egy átlagos ember.Lehet,hogy 2050-re vagy későbbre már lesznek olyan átalakítós genetikai programok,amik részben áttudnak változtatni,de valszínűleg akkor is megmarad az emberi mivoltod.AZok az egerek,patkányok,akiknek a hátára vagy ide-oda emberi füleket vagy más testrészeket raktak,azok szerintem meg is haltak hamarabb(ahogy emlékszem a biológia órákról),ott mutatta a tanár a képeket.Embereknél hasonló lenne a dolog kimenetele,ebben egészen biztos vagyok,vagy pedig sokkal rosszabb.
"És hallottam olyat, hogy valaki azt tudja csinálni, hogy átveszi egy másik lény testét, és érzi az érzéseit, mind fizikailag, mind szellemileg? Ez egy nagy kamu, vagy tényleg vannak, akik megtudják ezt csinálni?"
Ilyen nem létezik. Tehát igen, ez egy nagy kamu.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!