Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok az ezoterikus...

Ti mit gondoltok az ezoterikus lányokról?

Figyelt kérdés

Furcsán néztek rájuk, mert olyanokban hisznek amiket nem értetek ? Nem tartjátok őket normálisnak vagy elfogadjátok a különc dolgaikat ? Te hogy vélekedsz ?

OM

2013. aug. 10. 09:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Mivel én is ilyen szemléletű vagyok, emiatt azt mondom, hogy bárcsak találkozhatnék egy ilyen lánnyal! Nekem egy igazi ajándék lenne a sorstól.

Ennek az egésznek van egy felszínes formája, amivel sajnos sokan visszaélnek. Nem is csoda, hogy óriási a káosz, az emberek összemossák, összevissza keverik a dolgokat.

Még ha egy lány ezt a felszínes formáját is képviseli, mindent megtennék annak érdekében, hogy megtaláljam vele a közös hangot, és megpróbálnám őt elfogadni. Tehát nem nagyon terhelném az én elvont dolgaimmal, hacsak nem érdeklődne külön valamilyen téma iránt. Bár hozzá kell tenni, kinek mi az elvont, ezek a dolgok is csak addig ilyenek, amíg valaki meg nem ismeri és érti őket. Ehhez viszont sok idő és energia kell.

Visszatérve a kérdésre, nekem tehát egy ilyen lány, nő az álmaim netovábbja, - akár így is lehet fogalmazni!

2013. aug. 12. 00:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Kicsit különc vagyok, de még nem pszichiátriai eset.:D Szerencsésnek érzem magam, mert engem a legtöbben elfogadnak így is. Viszont tényleg vannak olyanok, akik túlzásba viszik az ezotériát. Na őket én sem szeretem.
2013. aug. 12. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!