Ti mit gondoltok az ezoterikus lányokról?
Furcsán néztek rájuk, mert olyanokban hisznek amiket nem értetek ? Nem tartjátok őket normálisnak vagy elfogadjátok a különc dolgaikat ? Te hogy vélekedsz ?
OM
@kérdező:
Hát most nem azért, de azt éppen Te játszod...
BlackSword pont a hit és különböző gyülekezetei ellen szólt.
Az értelem nélküli vakhit éppen az ezósokra jellemző.
Éppen nem, mivel szubjektív idealista vagyok, ha ez esetleg mond neked valamit...
De átfogalmazom a kedvedért, hogy meg is értsd:
Számomra teljesen elfogadhatatlan egy állítás olyasfajta bizonyítása ahol a bizonyítási eljárás során a hit, dogma szerepel, illetve egyáltalán szóba kerül...
Sajnálom, h nem tudsz szöveget értelmezni...
Kedves BlackSword ! Eddig még keresztény elveket vallottál :
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__4652..
Mi ez a pálfordulás ? :-)
schocko válasza:
"Szinte minden nő hajlamos a hiszékenységre,"
A férfiaknál nincs nagyobb hiszékenység, de nincs nagyobb hazug se és nem létezik nagyobb aberrált se a földön.
Ugyan már.
Mégis miért nem lehet soha férfi betelefonálót hallani a tévés ezo műsorokban?Mert a férfiak tudják, hogy az egész hülyeség.
És mivel csak két nem van, és az ezósok még nem mentek csődbe, ezért levonható az a következtetés, hogy valakik mégiscsak fel szokták venni a kagylóz otthon a tévé előtt.
Kizárásos alapon kikről is beszélek?
Na ugye...
Hát az egzotikus lányok például ázsiai, esetleg egy vadóc afro, azok úgy bejövősek.
Az ezoterikus lányok, na olyannal még nem volt dolgom, szal passz. Gondolom amíg nem kötekszik, és hagy engem a saját kis dolgaimmal addig nincs gáz.
Különc az elég tág fogalom, Én konkrétan nyitott vagyok, amíg nem kötnek bele a nézeteimbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!