Szeretnék átkozni, de nem úgy, hogy az illetőnek törjön el a lába, keze stb. Hanem, romoljon el a hűtője, telefonja, tévéje. Ilyet hogyan kell?
"Ő gonosz velem, nagyon.. örüljön , hogy csak ennyit akarok."
- sííírok :)))- nem is tudom a röhögéstől, vagy a meghatódottságtól - tehát örömet akarsz neki szerezni
Csak érdeklődök, kedves kérdező, szerinted ha működne az átkozódás, és történetesen akarattal elrontanád az illető elektromos berendezéseit, szerinted magába szállna, felismerné, hogy milyen gonosz volt, jobb emberré válna?
Mert elromlott a hűtője?
Akármit is művelt veled, az semmissé válna, ha tönkremenne az illető telefonja?
Minden amit gondolunk vissza szál ránk. Ha pár év múlva neked romlik el minden ne csodálkozz! :)
Ezért van, hogy álldjátok az ellenségeiteket, mert az száll vissza rád!
Nem az, hogy mit teszel, hanem az, hogy mit gondolsz.
Nekem is volt egy olyan személy aki gonosz volt velem.
Nem kívántam neki semmi rosszat, csak azt, hogy kapja vissza azt amit tett másokkal.
Be is vállt, 2 esetben is vissza kapta sokszorosát amit tett.
"A szeretet nem tesz rosszat az embertársnak."
Próbáld meg szeretettel elfogadni, és legyen benned békesség az ellenséged felé. :)
"A szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel." Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt első levele 13:4
Mi a baromság? Az hogy a hazánkban nem lehet megélni, ezért sokan elmennének?
Ha a gyerekednek nem tudsz enni adni, az is baromság?
Előző vagyok, másik kérdésre szántam válasznak!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__4705..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!