Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez igaz? (Mereana mordegard...

Ez igaz? (Mereana mordegard glesgorv)

Figyelt kérdés

"Van egy videó a YouTube-on "Mereana mordegard glesgorv" néven. Ha rákeresel, semmit nem fogsz találni. Ha néha találsz is valamit, minden amit látni fogsz egy 20 másodperces videó egy férfiről, aki folyamatosan téged bámul, semleges arccal, majd az utolsó két másodpercben vigyorog. Ez igazából csak egy része a videónak. A teljes videó 2 percig tart, és a YouTube eltávolítatta, miután 153 ember aki megnézte kivájta a szemeit és elpostázta a YouTube főhadiszállására, San Brunoba. Az említett emberek majd öngyilkosságot követtek el különféle módokon. Nem tudni jelenleg, hogy tudták elpostázni a szemeiket miután kivájták őket. Valamint a titokzatos felirat az alkarjukon sem lett még megfejtve

A YouTube időszakonként felrakja az első 20 másodpercet a videóból, hogy elfojtsa a kíváncsiságot, hogy az emberek ne keressék és töltsék fel az eredeti verziót. A videót magát csak egy YouTube csapattag nézte meg, aki elkezdett sikítani 45 másodperc után. A férfi még most is erős nyugtatók hatása alatt él, és képtelen felidézni amit látott. A többi ember, aki egy szobában volt vele miközben ő nézte a videót, miután kikapcsolták neki, minden amit hallottak egy magas, fúrószerű hang volt. Senki nem mert a képernyőre nézni. Sose találták meg a személyt, aki felrakta a videót, az IP cím pedig nem létezett. És az ember a videóról sose lett azonosítva.

Read more: [link] "

tényleg igaz??én nemrég hallottam erről....a 20 másodperces van csak fenn....max. a 20 másodperceset ismétli 2 percig....Volt a 2 percesben valami ami hipnotizálta az embereket??

(ha rossz témához tettem bocs,csak nem tudtam hova rakjam)

#videó #hipnózis #Mereana mordegard blesgorv
2013. aug. 4. 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Stimulálta az agyat, mi? Áruld már el nekem légy szíves, egy videó mégis hogy a vérbe tudja úgy stimulálni az agyat, hogy ellenállhatatlan késztetésed legyen elpostázni valahova a szemeidet!
2013. aug. 6. 02:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem valami furcsa dolgot miután megnéztem a videót.És a suicide mouse-t is.Na akkor ijedtem meg,amikor akaratlanul csináltam dolgokat.De ezek biztos azért voltak mert félve néztem meg a videót.Én is azt írtam be hogy original.De a valódit a youtube letörölte.
2013. aug. 26. 14:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es vagyok.

Az eredeti videó egy CBf fájl azaz Cursed binary file. Ezek a fileok szélsőséges módon befolyásolják az ember fizikai- és mentális állapotát, több forrás szerint akár halált is okozhatnak. Az első .CBF-et C4RNAGE(egy hacker csoport) hozta létre és elküldte Eric Harrisnek és Dylan Kleboldnak. Igen, a Columbine iskolai mészárosok. C4RNAGE tesztalanynak szánta őket, és amint tudjuk sikerült is neki a terve.

A ch4ost az NSA felszámolta még 2005-ben de egy tagnak sikerült kisiklania az igazságszolgáltatás kezei közül. A források alapján ő már nem fog több .CBF-et kreálni, ugyanis állítása szerint kezd beleőrülni a dologba.

Nem mindenki egyformán érzékeny a .CBF-re továbbá a fentebb említettek, csak kísérletek voltak, így legextrémebb esetben is enyhe fejfájást, szédülést okozhatnak. Kivétel a smile.jgp, de az eredeti verzió, amit C4RNAGE a fiúknak küldött megsemmisült, csak a Bl00dlust által készített rekonstrukciós képek vannak meg, amik még így is a legerősebb publikusan elérhető .CBF-ek.

2013. aug. 26. 15:35
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es

A képen található szín/hang párosítás.

Nézd meg a smiledog.jpg-t.

[link]

Ez is csak rekonstruált kép(de ha ránézel nem valami megnyugtató).

Az eredeti sokkal sötétebb és a kutya arca is más.

2013. aug. 26. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hiszem el emberek...

Most komolyan ekkora feneket kell keríteni egy retek videónak, amit valaki poénból készített el, és most épp röhög a markába, hogy a birka nép meg beveszi?

Akaratlanul csináltál dolgokat, megjelent az álmaidban, nem tudsz aludni tőle... Miért van az, hogy ilyesmi csak azokkal fordul elő, akik elhiszik, hogy egy kis szar videó - aminek ráadásul csak az utolsó két másodpercében történik valami - megszállja az embert? Nyugodjatok már meg.

2013. aug. 29. 14:20
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem hit kérdése(dokumentálva van a youtube-nál a dolog).

Egyes embereknek az agya érzékenyebben fogja fel ezeket a dolgokat(félelem érzetet kelt bennük amibe megörülnek,igen ilyen is van).

2013. aug. 29. 14:45
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja és ez nem szellem dolog ,hogy hinni kell benne.

Ez megtörtént és létezik.

Aki foglalkozik is kicsit a dologgal az érti,hogy miért történtek amik megtörténtek(szépen megfogalmaztam).

:)

2013. aug. 29. 14:46
 18/21 anonim válasza:
49%

akor mámn rám jüten a slándermen tűrtínetíre

OI. boc a helyessírásomét elég sza sam nélkü írnén

2013. okt. 1. 17:45
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Kedves tizenhatos! Pontosan mi van dokumentálva a Youtube-nál? :D Hogy megérkeztek a kivájt szemek postán? Ugyan már. Ha ez valóban megtörtént volna, világméretű tömeghisztéria nélkül nem úszta volna a meg a cég.
2013. okt. 1. 22:13
 20/21 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es!:D

Szerintem azért volt is "világméretű hisztéria",lásd még most is rengetegen foglalkoznak vele,és a videót csak 153 ember nézte meg....szóval ja:S:\\

2013. okt. 2. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!