Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spontán öngyulladás bizonyít...

A spontán öngyulladás bizonyítja a vril energia létét?

Figyelt kérdés

Köztudott, hogy az emberi testen energiák áramolnak át és egyfajta csatornaként működik . A vril energiáról tudjuk, hogy nem csak jótékony, hanem képes pusztító erők kiváltására . Ilyen lehet az eleven elégés . Hasonló történt meg 1945 Januárjában a Naudabaum kastélyban ahol egy félresikerült szertartás után felrobbant a szoba és olyan hő szabadult fel, hogy mindenki porig égett .

De vannak más beszámolók is :

[link]

OM

2013. júl. 24. 12:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Túl sokat játszottál a Wolfensteinnel aranyapám!

Üdvözlöm az Oktatásügyi Minisztériumot!... (megint) X)

2013. júl. 24. 20:33
 12/14 A kérdező kommentje:

8# Hát ha te fel tudod sorolni az összes energiát és sugárzási fajtát, akkor talán jelentkezhetnél a nobel díjért :-)

10# Tudom mire akarsz kilyukadni, de attól mert valaki démont akart idézni még nem azt jelenti, hogy meg is lehet valósítani . Hiába akarsz kirepülni az ablakon, ha kiugrasz úgyis leesel :-) Amúgy ezek a kutatócsoportok mindenféle témával foglalkoztak a valószínűvel és valószínűtlennel egyaránt .

2013. júl. 25. 09:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem azt kértem, hogy sorolj fel nekem energiafajtákat vagy példákat, hanem hogy mi az energia definíciója? Erre van egy egzakt meghatározás. Amíg erre nem tudsz nekem válaszolni, addig nem lehet veled érdemben vitatkozni sem.
2013. júl. 25. 17:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Ilyen égés, hogy lángol csak könnyen gyúlékony anyag hatásra jön létre, mint 90% alkohol ivása és rágyújt egy cigarettára közel helyezve a leheletéhez.

Máskülönben csak elszenesedés lehetséges akkor is inkább a végtagoknál

2013. aug. 2. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!