Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A Szent Grált miért övezi...

A Szent Grált miért övezi ilyen áhitat, csoda?

Figyelt kérdés

Minden spirituális műsorban pl már az Ősi Ideenekben is azt hallani, hogy hű hollehet... egy oszlopba van befalazva vagy elásták ? Mi lenne ha meglenne.

Nem tudom szerintem semmi. Úgy értem, hogy Jézus ebből ivott, de ettől nem lesz semmilyen varázsereje. Lehet Jézus csupán egy ember volt, akik idegenek tanítottak, de ha Isten volt, akkor sem lesz varázsereje, nem? Egy kupa lesz és kész. Tévedek?

2013. júl. 11. 01:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

A Grálból nem Jézus ivott, hanem állítólag ebbe fogta föl Jézus vérét Aritmátiai József, aki leszedte a keresztről és eltemette.

Amúgy a grál legendája erdetileg minden bizonnyal kelta eredetű és eredetileg egy varázslatos erejű követ jelentett, később keveredett bele Jézus a sztoriba.

2013. júl. 11. 02:14
 2/10 anonim válasza:

A Da Vinci-kód című regény szerint pedig a Grál valójában Mária Magdolna, aki "befogadta Jézus vérét", vagyis Jézusnak gyereke született tőle.

Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de azért tudd, hogy ilyen értelmezés is van. :-)

2013. júl. 11. 08:34
 3/10 anonim ***** válasza:
A gyalázkodóktól.
2013. júl. 11. 10:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Erről már írtak könyvet. Érdeklődj egy könyvtárban.
2013. júl. 11. 10:10
 5/10 anonim ***** válasza:
59%

Azért, mert aki megszerzi olyan képességekre tehet szert, hogy a világ urává válhat . De vigyázni is kell vele, mert a Grál nem tűri a tisztátalan kezek érintését . Mivel ez egy plejád ereklye (Jézus vérét fogta fel, aki maga is plejádi volt), csak olyan személy érintheti meg akiben még nem koptak el teljesen ezek a gének .

Az egy jó kérdés, hogy hol található jelenleg, szerintem a zsidó papok rejtegetik, ők ugyanis nem állják az érintését .

OM

2013. júl. 11. 11:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Amiben Jézus vére volt, biztos hogy nem lehet az által a világ urává válni!!! Ezt csak a hitetlenek találták ki, Jézus a békét hirdette, és nem azt hogy a halála után bizonyos tárgyak birtoklása után világhatalomra lehet szert tenni. És ezt ő sem engedné!!

Maga a Szent Grál, pedig szerintem csak egy legenda, azért sem találja senki, de ha mégis meglenne valahol, biztos hogy ne lenne neki semmi különleges képessége, csak mérhetetlenül sokat érne, sokkal többet mint bármilyen más ereklye.

2013. júl. 11. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

Akit valóban érdekel ez a kérdés annak ajánlhatom azt a könyvet,melynek címlapján ez olvasható:

A végzet lándzsája

A Krisztus oldalát

átdöfő lándzsa

okkult hatalma...

...és szerepe Hitler

világhódító terveiben

Trevor Ravenscroft

ÉDESVÍZ KIADÓ

ÖTÖDZK FEJEZET

A GRÁL ÁBÉCÉJÉNEK ELSAJÁTÍTÁSA A FEKETE MÁGIA SEGÍTSÉGÉVEL

Adolf Hitler kábítószeres látomása

2013. júl. 13. 11:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert szentségtelen és nem emberi.

A Ragyogás Fia: Hél-ÉL ben Zohar (Hélél ben Sachar).

A Bibliában egyébként nagyon sok igaz információ (is) van és valóban jelentős könyv.

2013. szept. 14. 00:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha beáll a teokratikus fasizmus, meg fog mutatkozni nektek.

Nem tudom, mennyi idő - nem feltétlenül közeli.

Jó lenne, ha nem lenne igazam.

Néhányótok genetikus emlékezete már kezd aktiválódni, ezért is kezdtek bizonyos dolgokra emlékezni.

Nem ugyanarra emlékeztek, de ez nem probléma.

Kinek milyen a genetikus emlékezete, aszerint emlékszik.

2013. szept. 14. 00:53
 10/10 anonim ***** válasza:

"A Grálból nem Jézus ivott, hanem állítólag ebbe fogta föl Jézus vérét Aritmátiai József"

-ezeknek a VÉR a szentség.

Tanuljátok meg: "test és vér nem örökölhati "isten országát"" - ezek meg testben és vérben hisznek (mindketten).

A kéz az kettő, de a fej egy.

2013. szept. 14. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!