Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismer minket a sors hogy...

Ismer minket a sors hogy tudja mikor és hol kell beavatkoznia az életünkbe?

Figyelt kérdés
Mondják ha az emberek közül valakik összetartoznak a sors talál alkalmat rá hogy össze találkoztassa őket!De honnan tudhatja az ember ki az akivel a sors szándékosan akarja összetalálkoztatni? Ha meglátunk egy lányt/fiút honnan tudjuk ö e az akivel találkoznunk kellett?

2013. júl. 9. 18:31
 1/5 anonim válasza:
100%
Te első látásra sohasem tudhatod, hogy őt szánta neked a sors. De ha igen, akkor előbb-utóbb észreveszed, hogy az életed mindig felé sodródik, és egyre több jelet kapsz, hogy neked azzal a bizonyos személlyel lesz közös jövőd. Viszont erre néha sokat kell várni, közben tanulni kell a hibáinkból, erősödni a kudarcokból és megtapasztalni a rosszat. Sok ember ilyenkor azt hiszi, hogy neki az egész élete "szar", pedig csak valami jó dologra készíti az élet. Ha ezeket nem állítaná eléd, és egyből megkapnád amit/akit szeretnél, akkor már a legelső nehézségnél elbuknál, és talán örökre elveszíthetnéd. Így viszont megtanulod értékelni és megbecsülni. Hidd el, semmi sem történik véletlenül, a sors (ha néha nem is úgy tűnik) igazságos, és hosszútávon mindenki azt kapja amit/akit megérdemel. Ha te most szerelmes is vagy, nem biztos, hogy ő lesz az, akit a sors neked szánt. Lehet, hogy ha vége lesz, szenvedni fogsz, és rossz lesz, de valószínűleg, ha vele maradnál sokkal rosszabb lenne később. El kell hinned, hogy az élet nem ellened, hanem veled van :)
2013. júl. 9. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes,de tény hogy összetalálkoztam egy lánnyal aki fölkeltette érdeklődésemet!ezért gondolkodtam el a fent említett dolgon! Van e különösebb oka hogy a sors épp őt sodorta az utamba?Honnan tudhatom,ha egyáltalán lehet ezt tudni hogy a sornak tervei voltak vannak vele velem, velünk?Véletlen lenne hogy épp akkor épp oda tértem be ahol épp ő volt?Szóval a sors irányitja a tetteinket, életünket?
2013. júl. 9. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A sors te vagy,te irányítod saját magad.A tudatalattid dolgozik a háttérben amíg te élsz.Biztos hallottad már hogy a moziban reklámokba belecsempészik a popcorn képét egy század másodpercre, és hiába hogy te nem látod, az agyad lefényképezte.Szerintem így működik ez a sorsnak nevezett dolog is.Az agyad próbál segíteni ahol tud,de ezt nem tudatja veled,nem észlelsz belőle semmit.Lehet hogy próbál mindig a közép útra terelni.Nem hiába nem ismeri még a tudomány az emberi agyat,nagyon bonyolult szerkezet...és lehet hogy ennek megismerésében a saját agyunk lenne a korlát.

>>Ez csak az én véleményem,ne vegye senki szent írásnak!<<

2013. júl. 10. 04:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Ha én magam vagyok a sors, és magam vagyis az agyam tudat alatt irányít engem,honnan tudhatom hogy miért épp ő hozzá irányított,és miért épp oda irányított ahol ő volt!Az agyam ismer engem hogy tudja oda kell irányítania ahová irányított?
2013. júl. 10. 22:24
 5/5 anonim ***** válasza:

A sors eléggé homályos gyűjtőszó, nagyon függ a szövegkörnyezettől a jelentése, hacsak nem láncolod a gondolkodásodat konkrét hitvilághoz ezzel kapcsolatban. A profán "végkifejlet" jelentéstől az isteni igazságszolgáltatáson át egészen az eleve elrendeltségig terjedhet a jelentése. Ha "középtájon" értelmezzük, akkor is van benne a profán jelentésből is, és az "előre tervezett esemény" jelentésből is kicsi, vagy legalábbis az igazságosság törvényszerűségei mellett nagyon jól megfér a két végletből is egy-egy csipet. Tehát talán a rendeltetésed (szigorú történetváz, előre rögzítetten) és a döntéseid következményei közt az Igazság mély törvényei tesznek rendet a szabad akarat minden egyes megmozdulására. A szabad akarat eredendően keményen felkavarja az állóvizet: ahány döntés, annyiszor változik a jövő tetemes része valami egészen mássá. Emellett viszont aprók vagyunk ahhoz, hogy a megváltoztathatatlant megingassuk akár csak egy picit is, ez a "kötelező" rész. Itt tökmindegy, hogy egyénre vagy mindenkire vonatkozik a korlát. Képtelenség átjutni rajta, és kész. Nincs ez rosszul így, ettől maradunk a helyünkön, ahol a történetünk a kiteljesedésünket szolgálja. Gondolom én.

Persze ettől még simán lehet, hogy a sors csak az elvont filó fogalmi mellékterméke, és semmi létezőt nem takar, még teljesen racionális jelentésében is csak jutalom vagy büntetés közös gyűjtőnevét adja, akárcsak a "következmény" szavunk, vagy az említett "végkifejlet".

2013. júl. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!