Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi van a tükrömmel?

Mi van a tükrömmel?

Figyelt kérdés
Az ágyam melletti tükröm tele van tenyérnyomokkal. Sminkasztal,tehát még az sincs hogy közel lenne a tükör rész és letapiznám. Hozzáteszem ezeket nem én vettem észre, fel sem tűntek. Más ember mondta hogy össze van fogdosva a tükröm, de fogalmam sincs mi lehet, nem jár ide senki.Létezhet hogy valami entitás szórakozik? Már csak azért is mert leírhatatlanul idióta álmaim vannak, nem telik el úgy egy sem hogy ne lenne benne legalább egy hulla. Egyáltalán van olyan hogy egy szellemkísértetakármi egy tükrön keresztül próbálkozzon?Ha igen akkor hogy tudnék érzékeny búcsút venni tőle? Köszi előre is
2013. júl. 9. 12:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Szellemek, akárhogy is nézzük, nincsenek.
2013. júl. 9. 12:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hálószobában nem jó dolog tükröt tartani. Ha nem nézzük a szellemátjárás részét éjféltájt akkor az, hogy a kinti fények, (lámpafény vagy holdfény) mozognak az ágak. A tükör ezt a kis fényt is szétszórja a szobában, és lehet ilyen hatással az emberre. Ha le lehet takarni éjjelre az is elég, ha egy vastag anyaggal letakarod, teljes egészében.
2013. júl. 9. 13:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem azt kérdezte a kérdező hogy vannak-e szellemek, hanem azt hogy "mi van a tükrével". És segítséget, tanácsokat kért.
2013. júl. 9. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha szellem lennék, minden bizonnyal másnak a tükreit tapiznám össze zsíros kézzel.
2013. júl. 9. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:

"Nem azt kérdezte a kérdező hogy vannak-e szellemek"

"Egyáltalán van olyan hogy egy szellemkísértetakármi egy tükrön keresztül próbálkozzon?"

Én erre írtam...

2013. júl. 9. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
nemtök8? töröld le azt viszlát :D
2013. júl. 9. 15:20
 7/11 anonim ***** válasza:
A legyek szellemei kísértenek, melyeket lecsaptál egy légycsapóval.
2013. júl. 9. 15:28
 8/11 A kérdező kommentje:
Ritka faj ma már az értelmes emberi lény, válaszadás szempontjából! :D
2013. júl. 9. 16:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Most picit logikusan gondolj bele a dologba, kérdező: nekünk mégis honnan kéne tudnunk, hogy neked mi a f***ért koszos a tükröd?
2013. júl. 9. 16:23
 10/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam hogy tudnotok kéne. Viszont az is biztos hogy nem én fogdosom össze csak azért hogy hülyeségeket kérdezhessek itt,hiába tűnik így.
2013. júl. 9. 16:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!