Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg elő tudjuk hozni a...

Tényleg elő tudjuk hozni a csakránkat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 11:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Előhozni? Minek? Mit szeretnél? Ennek így nem sok értelme van...inkább tisztogasd őket!
2013. júl. 6. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Én valami olyasmit hallottam, hogy megnyitni lehet. De nem tudom mit jelent.
2013. júl. 6. 11:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Hogy lehet megnyitni? am köszi!
2013. júl. 6. 11:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez ennél százszor összetettebb dolog, nem kezdheted a végén! Ez olyan, mintha le akarnád szedni az érett almát, de még almafád sincs. Tájékozódj előtte kicsit jobban szerintem. Amúgy kipróbálhatod, hogy eldöntöd melyik csakráddal foglalkozol, és annak a helyén veszed a levegőt. Tehát, ahogy veszed a levegőt, elképzeled, hogy ott áramlik be és ki.
2013. júl. 6. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:

A csakránk előhozása csak ránk tartozik!

Bátran megteheted, menj be a csakra-kamrába,

amihez el kell zarándokolnod Kamcsakrába!

(13. századi nagy csakrakereső verse)

2013. júl. 6. 17:18
 6/6 anonim ***** válasza:

igen kell hozzá egy 40 ezres tanfolyam ami után jöhet a 20 ezres tanfolyam majd csakránként 10ezerért megnyitják a csakrád majd 20ezerőrt elő is hozzák lefényképezik és bejelölheted facebookon , hogy ő a csakrád. Nincs csakrád felejtsd el!

DE, hogy ne csak a szkeptikus énem mutassam, ha a belső energiádra gondolsz ami érezhető és nevezheted csakrának vagy csínek vagy bárminek, akkor én is feszegettem már a kérdést, ha gondolod pü.

2013. júl. 8. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!