Hogy leheten világvége, ha még azt se tudjuk, hol az eleje?
senki nem tudja biztosan hol és mikor kezdődött el
akkor nem lehet vége
röhelyesnek tartom h mindneki felteszi ezt a kérdést h lesze-e vagy milesz?
mit várnak? hogy majd itt valaki megmondja?
mert az jobban informált?
komolyan már több a világvége rajongó mint a justin bieber rajongó
hova fajul a világ?
szegény justin
Nem vagyok világvége hívő. Viszont akik próbálják önmagukkal elhitetni, hogy nem lesz semmi, azok ne lepődjenek meg.
Én utána jártam, rengeteg ismeret terjesztő filmet néztem erről, rengeteg könyvet olvastam és jártam nyáron Guatemalában és rengeteg majával is beszélgettem. Valóban egy korszak fog lezárulni, de ahogy mondták a tudósok és ők is, hogy minden korszak lezárta után történik valami. Németországban, egy nagyon régi könyvtárban, vannak maja feljegyzések és könyvek, abban is az áll, hogy időjárással kapcsolatos katasztrófa lesz december 21.-én. Viszont a másik az, hogy egy maja asszony mondta, hogy tűz eső fog esni, meg leszünk büntetve. Igazából én sem vagyok hívő, és magam se tudom, hogy mit higgyek/higgyünk el. De az biztos, hogy valami történni fog. Senkit se szeretnék ijesztgetni, mer nem ez a célom. Viszont pólusváltás nem lesz, mer az egymilliárd év alatt megy véghez :) És ez a nullsíkos dolog is badarság!
A válasz sehogysem...
Egyszer kipattant valahonnan 100-an továbbadták fent van az egész neten a többmilliárd hülye meg parázik tőle..Aztán eljön a Pénteki nap nemlesz semmi a sok idiota meg csak szivja a fogát.A Biblia sem világvégét jósolt csak változást.Na meg ki keverte össze a maják naptára végét a világvégével?
hármas
és te hiszel a maja néninek???xdxd
amúgy olvastam több maja utód nyilatkozatát..h semmi se lesz
enyje-benyje,maja mama beijesztette a kis tudatlan turistát:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!