Milyen ártlmai lehetnek az egyoldalú fényevésnek?
Figyelt kérdés
Ismerősöm egy ideje Fényevő. [link]
Hiába mondtam neki, hogy az élethez több fajta frekvencia szükséges, Ő tántoríthatatlan :S. Azt mondja, nem lesz semmi baja és ez így van jól.
Az egyoldalú táplálkozásnak is vannak hátrányai mert sok féle étel kell a vitaminok és mineráliák zsírok, szénhidrátok miatt. Ugyanúgy az egyoldalú fényevésnek is vannak hátrányai szerintem vagy tévedek ?
Mondtam neki, táplálkozzon mással is, időnként neonnal, bioptron lámpával, infrával vagy más frekvenciájú világítással is hiszen ételre nem kőlt így ha ezt eszi erre költhetne, hiszen hiánybetegsége lehet. Szerinte nem, ez így tökéletes.
Milyen hiánybetegségek alakúlhatnak ki? Mit tudnál mondani?
2013. júl. 3. 22:57
13/15 Napkiraly válasza:
fentebb láthatod. Hidd el, fényevéssel nem lehet jól lakni, feltéve hogy nem vagy növény vagy alga. A beled azért van, hogy zabálj mindenféle döglött állatokat mert az finom és élvezetes
14/15 anonim válasza:
De pusztán "döglött" növényekből is jóllakhatsz, feltéve, hogy elég elszánt vagy.
15/15 anonim válasza:
8 as hangosan visitva rohogtem a valaszodon az ejjel kozepen;-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!