Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egyoldalú táplálkozás, ha...

Egyoldalú táplálkozás, ha valaki minden nap kebab tálat ebédel?

Figyelt kérdés

Üdv! Nem vagyok teljesen tisztában az egyoldalú táplálkozás fogalmával. Például akkor is erről van-e szó, ha valaki olyan kaját eszik minden nap, aminek ilyen változatos az összetétele. Nem csak hús, de mindenféle zöldség is van benne.

És az is érdekes, hogy káros-e az egészségre ez az étrend.

(Ha valaki kebab/gyros árusításával foglalkozik, és válaszol erre a kérdésre, kérem jelezze válasza végén, hogy kebab/gyros árusításával foglalkozik! Mert ez fontos.)

2013. jún. 2. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
51%

Én nem árusítok.

Csak a kérdésed témaköre az alapvető szakterületem.

Egy húsos-zöldséges étel teljes értékű. Hús és hús között bár biztos hogy van különbség.. jelenleg nem ismerünk olyat, hogy a csirkét váltogatni kellene a sertéssel vagy a kecskével mert így jobb lenne. A tengeri hal hús az omega3 tartalma miatt előnyösebb, na ebben jobb a változatos táplálkozás, mert akkor halat is eszel. Ha csak szárazföldi állatokat akkor igazából nincs különbség.

Kiegészítve vegyes zöldségkörettel, nem igazán tudsz jobban enni, tápanyagigény szempontjából egy zöldséges kebab tökéletes étel.

Kérdés persze az esetleges adalékok jelenléte..

2013. jún. 2. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Tehát ha jól értem, nem lesz semmi bajom hosszú távon amiatt, hogy kebabtálon élek.

Az adalékanyagok meg szinte mindenben ott vannak, és nem tudom őket kiszűrni.. Még ha a kertemben akarok termeszteni ezt-azt, arra is megy mindenféle vegyi hulladék..

Nem baj, legalább a sok tartósítószertől később rohad el a hullám, mint Mao-é. :D

2013. jún. 2. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Hao.
2013. jún. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!