Milyen ártlmai lehetnek az egyoldalú fényevésnek?
Ismerősöm egy ideje Fényevő. [link]
Hiába mondtam neki, hogy az élethez több fajta frekvencia szükséges, Ő tántoríthatatlan :S. Azt mondja, nem lesz semmi baja és ez így van jól.
Az egyoldalú táplálkozásnak is vannak hátrányai mert sok féle étel kell a vitaminok és mineráliák zsírok, szénhidrátok miatt. Ugyanúgy az egyoldalú fényevésnek is vannak hátrányai szerintem vagy tévedek ?
Mondtam neki, táplálkozzon mással is, időnként neonnal, bioptron lámpával, infrával vagy más frekvenciájú világítással is hiszen ételre nem kőlt így ha ezt eszi erre költhetne, hiszen hiánybetegsége lehet. Szerinte nem, ez így tökéletes.
Milyen hiánybetegségek alakúlhatnak ki? Mit tudnál mondani?
Én arra gondolok, mi van ha csak az egyoldalú fényevés miatt halnak meg, hiszen rengeteg fényevő él indiábanis jelenleg, de ők máshogyan eszik a fényt. Gondolom ők mindenfényevők. Az itteniek pedig csak egyfajta fényt esznek. Nem értenek még a nyugatiak ehhez sem.
Lehet csak az a baj, hogy mint ahogy az egyoldalú táplálkozás is baj és attól lesznek betegek, a fényevésnél is van egyoldalú fényevés, amitől meghalnak és van vegyes fényevő, aki felemelkedik illetve szent állapotban van. Jól gondolom?
Alapvetően nem szoktam ilyeneket írni,mivel szépen is ki tudja magát fejezni egy értelmes ember.De ez egy kivételes helyzet,sajnálom!
Csak ennyit mondanék.--->HÜLYE KRETÉNEK!
Vannak emberek, akik elképesztően kevés táplálékon élnek, és a fényevés a törekvésük, DE ERRE SZÜLETNI KELL! Nem lehet, nem szabad belevágni olyanoknak, akik amúgy hétköznapi lények. Aki mindenáron akarja, menjen Indiába, Tibetbe, ott keressen ilyen mestereket, és tőlük kérdezze és tanulja meg ennek a mibenlétét.
Máskülenben elsorvadás, halál.
9
Te is akkor birka vagy mint a kérdező erre nem lehet születni csak fényevést nem lehet meghal az illető!Bár az ilyen marhákért nem kár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!