Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen ártlmai lehetnek az...

Milyen ártlmai lehetnek az egyoldalú fényevésnek?

Figyelt kérdés

Ismerősöm egy ideje Fényevő. [link]

Hiába mondtam neki, hogy az élethez több fajta frekvencia szükséges, Ő tántoríthatatlan :S. Azt mondja, nem lesz semmi baja és ez így van jól.

Az egyoldalú táplálkozásnak is vannak hátrányai mert sok féle étel kell a vitaminok és mineráliák zsírok, szénhidrátok miatt. Ugyanúgy az egyoldalú fényevésnek is vannak hátrányai szerintem vagy tévedek ?

Mondtam neki, táplálkozzon mással is, időnként neonnal, bioptron lámpával, infrával vagy más frekvenciájú világítással is hiszen ételre nem kőlt így ha ezt eszi erre költhetne, hiszen hiánybetegsége lehet. Szerinte nem, ez így tökéletes.

Milyen hiánybetegségek alakúlhatnak ki? Mit tudnál mondani?

2013. júl. 3. 22:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
nem kapja meg a szervezete a szükséges tápanyagot,súlyos vitaminhiány,súlyveszteség,nem tudom hogy mennyire emlékszel de régebben volt a hírekben hogy kedves fényevő szülők így éheztették halára a kisgyereküket mert azt hitték hogy tök jó lesz a kicsinek ha a "fényt eszik"
2013. júl. 3. 23:03
 2/15 A kérdező kommentje:

Én arra gondolok, mi van ha csak az egyoldalú fényevés miatt halnak meg, hiszen rengeteg fényevő él indiábanis jelenleg, de ők máshogyan eszik a fényt. Gondolom ők mindenfényevők. Az itteniek pedig csak egyfajta fényt esznek. Nem értenek még a nyugatiak ehhez sem.

Lehet csak az a baj, hogy mint ahogy az egyoldalú táplálkozás is baj és attól lesznek betegek, a fényevésnél is van egyoldalú fényevés, amitől meghalnak és van vegyes fényevő, aki felemelkedik illetve szent állapotban van. Jól gondolom?

2013. júl. 3. 23:10
 3/15 anonim ***** válasza:
69%
Ugye ez most csak valami hülye vicc? Ha valaki egyáltalán nem táplálkozik, az az ultamate egyoldalú táplálkozás, eredménye ronda és fájdalmas halál viszonylag rövid határidőn belül. Szerinted ha az ember számára elegendő táplálék lenne a fény, akkor mire valók a fogaid, beleid stb?
2013. júl. 3. 23:26
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Ezt komolyan gondolod? Az emberi szervezetnek szüksége van vitaminokra, szénhidrátra, zsírra, fehérjére, ásványi anyagokra, stb.. és ahhoz, hogy a szervezeted normálisan működjön nem elég csak folyadékot inni, rendes szilárd táplálék is kell... Persze fontos a fény is, de nem pótolhatja az evést/ivást.. A táplálkozás az egyik alapszükséglet az élethez, egyszerűen nem értem, egyes emberekkel hogyan lehet elhitetni, hogy enélkül egészségesen lehet élni hosszútávon.. Persze a növényeknek elég a fény+víz+levegő, mert ők a fotoszintézis során szerves anyagot állítanak elő ezekből.Te és a fényevő társaid talán rendelkeztek zöld színtestekkel? nem hinném... (amúgy még a növényeknek sem teljesen elég, mert ha nem jutnak egyéb ásványi anyagokhoz, pl. N, P, K, és a többi, hiánybetegségek lépnek fel és egy idő után elpusztulnak..) De azért hajrá, nyírjátok csak ki magatokat...
2013. júl. 3. 23:31
 5/15 anonim ***** válasza:
67%
Meghaltok ,bár értetek nem kár!
2013. júl. 3. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
úgy kikötném az ilyen embereket a sivatagba aztán hadd lakmározzanak amennyi csak jól esik
2013. júl. 4. 00:21
 7/15 anonim ***** válasza:
65%

Alapvetően nem szoktam ilyeneket írni,mivel szépen is ki tudja magát fejezni egy értelmes ember.De ez egy kivételes helyzet,sajnálom!

Csak ennyit mondanék.--->HÜLYE KRETÉNEK!

2013. júl. 4. 00:45
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen habzsi-dőzsi lehet egy diszkóban ezeknek. Már értem miért van olyan sok ember fura fejjel. Fotoszintetizálnak.
2013. júl. 4. 00:45
 9/15 anonim ***** válasza:

Vannak emberek, akik elképesztően kevés táplálékon élnek, és a fényevés a törekvésük, DE ERRE SZÜLETNI KELL! Nem lehet, nem szabad belevágni olyanoknak, akik amúgy hétköznapi lények. Aki mindenáron akarja, menjen Indiába, Tibetbe, ott keressen ilyen mestereket, és tőlük kérdezze és tanulja meg ennek a mibenlétét.

Máskülenben elsorvadás, halál.

2013. júl. 4. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:
47%

9

Te is akkor birka vagy mint a kérdező erre nem lehet születni csak fényevést nem lehet meghal az illető!Bár az ilyen marhákért nem kár!

2013. júl. 4. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!