Szerintetek tényleg ennyi elmeháborodott van az országban? Szellemek, sátánisták, ufók és egyéb baromságokkal foglalkoznak, ahelyett hogy értelmes dolgokkal foglalkoznának!
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 11:40
21/24 anonim válasza:
Te milyen módon nevezed azokat az embereket elmeháborodottnak akik hisznek ilyesmikben semmi jogod nincs hozzá bizonyára egy megkeseredett életű senki vagy akit mindenki utál azért szólsz meg másokat mindenki saját maga dönti el, hogy hisz ezekben vagy sem attól még, hogy hisznek ilyenekben nem elmeháborodottak te vagy az biztosan sokan is utálhatnak a közvetlen környezetedben de ha ilyen vagy meg is érdemled te is ember vagy és megszólod a saját fajtádat az hiszed okosabb vagy mindenkinél szánalmas
22/24 anonim válasza:
.kedves előző én 30 éves vagyok van 3 gyerekem és mindenki imád :-) de énis tiszta lököttnek nézem azokat akik ilyen hülyeségekkel foglalkoznak..az még oké h ufók meg szellemek ...de valamelyik kiírja h neki van vérfarkas ismerőse... Jesszus ilyenekor én elmeorvost szoktam ajánlani ,mert valami nem kóser ott bent..persze mindenkinek szive joga eldönteni h miben hisz meg miben nem,de azért a zombik sellők vámpírokegy kicsit túlzás...a jósnőket meg kuruzslókank tartom ,én tuti nem fizetnék 5 ftot sem egynek sem...de ezt is mindenkinek szíve joga eldönteni h hagyja e hogy lehuzzák .. :-) :-)
23/24 anonim válasza:
Én sem hiszek nagyon az ilyesmikben és én sem nézem valami nagyon okosnak akik hisznek a sellőkben stb. de azok még akik pusztán a földönkívüliekben vagy szellemekben hisznek az még nem jelenti azt,hogy elmeháborodott
24/24 anonim válasza:
Igen akik szellemekben meg ufókban hisznek azok annyira nem elmeháborodottak ,de igazából őket sem értem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!