Szerintetek tényleg ennyi elmeháborodott van az országban? Szellemek, sátánisták, ufók és egyéb baromságokkal foglalkoznak, ahelyett hogy értelmes dolgokkal foglalkoznának!
Egyszerűen nincs mivel foglalkozni. Ez az igazság !
Most az ember haza megy sulibol, munkából, mi van? Ott a hülye gyerekei meg a tahó családja. Msot nincsen kedve velük elb*szni az időt. Mit tehet ?
Barátok közt, Columbo, X faktor= TV vagy Unalmas PC-s játékok amikben pillanatok alatt képek ugrálnak. Egyis sem jó + unalmas. Ezek után maradnak a mesék : Szellemek, sátán,404 mojember stb
Te tudsz jobb időtőltést ? Ha igen írd meg, de nem gox tudni ugysem
Kérdező! Azért van ennyi Isten/ezotéria/akármi-híő, mert könnyen befogadható, fennséges magyarázatokat kapnak mindenre. Mindig önnmagukat állíthatják az univerzum közepébe, és jól bebetonozhatják az egójukat; sőt még el is hitetik velük, hogy tudnak bármit is, pedig nincs igazi tudásuk. A tudományokat, és a valódi tudást elítélik és gyűlölik, mert a vezetőik ezt akarják, de azértenyhén elítélhető módon, a tudomány minden kellemes eredményét fenntartás nélkül kihasználják.
Röviden: irányítható, egoista, tudatln emberek a hívők. Tanulásra nem képesek, mert lusták vagy gyűlölik a tudást.
Kedves Imel!
1.Tudtommal nincsen vezetőnk. Engem nem vezet senki sem.
2. Nem vetem meg a tudást, imádok tanulni és tanulok.
3. Nem vagyok lusta tanulni sosem voltam az. Osztály első vagyok.
4. Nem vagyok könnyen irányítható ebbe eddig mindenkinek bele tört a "bicskája. (még szüleimnek is mert nem hiszek el minden maszlagot amit belém akarnak/akartak diktálni.)
5. Hiszem hogy a tudomány jó. Elismerem hogy vannak jó dolgok, de amit nem tudnak bizonyítani hogy nincsen... nos azt nem hiszem el... mindig kételkedek mindenben egy kicsit, mert tudom hogy az emberek sokat hazudnak.
6. Nem vagyok egoista sosem voltam. Mindig csöndben vagyok amikor el várják tőlem... A saját érdekemet sosem nézem... ha egoista lennék és csak magammal lennék elfoglalva akkor nem vinnék kaját mamámnak és nem adnék neki pénzt mert tudom hogy egyiket sem becsüli meg... Hosszú történet de tudom... Anyámmal nem találkoznék, mert csak magamat kínzom... mégis.... na akkor mi van?
üdv! szép napot!
# 15:
Ez mekkora butaság, amit írtál. Ostobaság általánosítani, mivel ahogy nincs egyforma ember, úgy nincs egyforma ezotériában hívő ember.
Én hiszek bizonyos dolgokban, amiket nem kívánok ecsetelni de én is fenntartással kezelek minden kérdést, ami ide kikerül. Tudom, hogy nem tudok mindent a világról, nem tartom magamat egoistának; a tudományokat és a valós tudást pedig mérnök létemre nemhogy nem ítélem el, vagy éppen gyűlölöm, hanem éppen ellenkezőleg.
A lustaságban igazad van. Az vagyok. Viszont a fejlődést is nagyon sokszor lusta emberek segítették elő.
Kérdezőnek:
Amíg valamilyen szinten szabad országban élünk, addig remélem, hogy mindenki olyan hobbit választ magának, amilyent szeretne és ehhez nem kell külön engedélyt kérnie tőled.
Nincs jogod elmehaborodottaknak nevezni oket.
Es igenis, noha meghatarozhato, hogy mi ertelmes tevekenyseg, mi nem, ebbe viszont a vallasgyakorlas szabadsaga nem tartozik bele olyan szempontbol, hogy biralas, itelkezes ala eshetne. Az hogy neked ez nem ertelmes, ez szubjektiv. Ha mondjuk valaki egesz nap jatekgepbe dobalja a penzt, na az ertelmetlen, es baromhulyeallat.
"Es igenis, noha meghatarozhato, hogy mi ertelmes tevekenyseg, mi nem, ebbe viszont a vallasgyakorlas szabadsaga nem tartozik bele olyan szempontbol, hogy biralas, itelkezes ala eshetne."
Miért? Téveszméket miért nem lehet megítélni? De ha nem is fogadod el a tényt, hogy téveszme. Egy milliárdokra hatással lévő intézményt és eszmerendszert ugyan miért ne vizsgálhatnánk felül és ítélhetnénk meg? A kereszténység ugyanolyan, mint a kommunizmus, és fasizmus; azzal a különbséggel, hogy a kettőt együttvéve is megelőzte a kereszténység az áldozatok számában (főleg, hogy a fasizmust kemémnyen támogatja/támogatta).
"Ha mondjuk valaki egesz nap jatekgepbe dobalja a penzt, na az ertelmetlen, es baromhulyeallat."
Az a baj, hogy neki van esélye nyerni. Micimackó meg nem fog válaszolni az imákra. Ha az imákra hallgatna egy jóságos, mindenható lény nem lenne gond a világon. Ergo: nincs Micimackó, a vallása hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!