Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez megmagyaráz mindent hogy...

Ez megmagyaráz mindent hogy mért vagyunk a földön?

Figyelt kérdés

vélemény?

[link]

2013. júl. 2. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező !

Ezt találtam még a témádhoz Grull Antal : Atlan-Az emberiség eredete

[link]

Én végig olvastam, találok pontatlanságokat és csúsztatást,de lényegében nem tudom honnét volnának az író információi valójában?

2013. júl. 10. 16:23
 12/13 Dorje válasza:

Jó kis idézetek az első huszon néhány oldalból:

"A hüllő faj tökéletes alkotás, ellentétben az emberi fajjal. Az emberi faj folyamatosan alakul,

változik, alkalmazkodik a körülményekhez. A hüllő DNS sok millió éven keresztül nem változik semmit,

ez már szerintük bizonyíték arra, hogy ők a felsőbbrendű faj."

..Valahol arrébb: "Azért maradtak továbbra is itt a Naprendszerben az emberi faj nyomában, mert számukra a fennmaradáshoz folyamatosan szükség van emberi vérre, hormonokra. Azért követik mindenhová az emberi fajt, hogy ezt megkapják."

..Ez a "tökéletes faj" parazita? ...Ugyan már gyerekek.

Valahol máshol az üreges bolygókról: "Vannak olyan csillagok a világegyetemben, amelyek keletkezésük során óriási mennyiségű lávát bocsátanak ki magukból. Ez a világűrbe kikerülve a tömegvonzás miatt összeáll, összetömörödik, gömb alakban formát képez. Ahogyan forog, mint egy centrifuga, a külső kérge kihűl, ezáltal szilárdulni kezd. A belsejében lévő forró anyag viszont gázt képez, amely ebben az immáron zárt gömbben felgyülemlik, majd végül - mint a felrázott italból származó szénsav - az északi és déli póluson kitör. Miután a centrifugális erő hatására a bolygó belsejében lévő gáz, és folyékony halmazállapotú anyag kikerül a bolygó belsejéből a pólusokon át, megszilárdul. Ha marad még izzó anyag, láva a bolygó belsejében, akkor az egyfajta belső

napként funkcionál."

MIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAN????? :D

..Amit a háttérhatalomról, idegen befolyásról ír, sok helyen még elgondolkodtató is, mert egybevág más anyagokkal. Bár nehezen leellenőrizhető.

..De mikor az üreges bolygók részhez értem, kiment a biztosíték, nem olvastam tovább.. :D

Az Antal szerintem scifit akart írni, elrejtve benne némi valóságot. A könyvet nem tudom teljes komolysággal kezelni.

2013. aug. 4. 22:57
 13/13 Tüskeböki válasza:

Végy egy maroknyi igazságot, keverj bele némi fantáziát és hazugságot és az emberek habzsolni fogják.

Ez olyan mint ha tortát csinálna valaki, de közben beletesz az alapanyagok közé egy csipetnyi kakit is... Aki bekajálja észre sem fogja venni,(csak azt, hogy elrontotta a gyomrát) tán még az ujjait is megnyaldossa utána.

Az illuminátiról, az emberáldozatokról, az egységesített világvallásról, a központosított világdiktatúrára bevezetéséről írt szöveg igaz, a többi maszlag, hazugság!

Tán még azt is megkockáztatom, hogy az író kollaboráns, az illuminátusokkal összejátszó személy, a Sátán ügynöke. Célja az emberek félretájékoztatása, megtévesztése oly módon hogy az igazságot a hazugsággal keveri (Így jobban hihető, de akkor is hazugság). Aki igazságról akar hallani, az olvassa inkább a Nagyfigyelmeztetés üzeneteit.

2015. szept. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!