Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma egy látó azt mondta nekem,...

Ma egy látó azt mondta nekem, hogy koronás a harmadik szemem. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 22:36
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Ok.
2013. júl. 1. 20:08
 32/33 anonim ***** válasza:

Kedves válaszolók!

Nem csak földi sík létezik ( bármely meglepő ), létezik még a tapasztalaton túli sík is, ezek megtapasztalása majdnem mindenkinek megadatik úgyan (kivéve akiknek nem), de vannak bőven olyan emberek , akik nem foglalkoznak vele, nem érdekli őket vagy épp nem értik a dolgok miértjét és teljesen bezárnak ezzel a témával kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy ha látott és tapasztalt is érdekes és megmagyarázhatatlan dolgokat, onnantól már nem fog, mert elidegenedett, elutasította és megrémült attól, amit még meg se ismert.

Ha meg nem tudtok intelligens módon hozzászólni a témához, akkor inkább maradjatok csendben és ne írjatok butaságokat, amivel magatokat minősítitek.

Én se megyek a számítástechnikai oldalra "okoskodni", hisz nem értek hozzá alapszinten kívül semmit, és inkább csendben maradok.

Remélem érezhető volt az irónia és értettétek a célzásomat.

Mindenki másban hisz, mi ebben, aki meg nem hisz...annak mi keresnivalója itt? mert szerintem semmi.

Kedves kérdező!

Ne is foglalkozz olyanokkal, akik csak saját butaságukat tudják villogtatni úgy, hogy közben még büszkék is rá.

Ha még mindig érdekel a téma, kérlek írj nekem egy privát üzenetet.

Remélem tudjuk folytatni ezt a beszélgetést, de itt nem érdemes.

Tisztelettel.

2014. febr. 24. 10:43
 33/33 anonim válasza:
Elkapta a Covidot. 😂😂😂😂
2021. jún. 29. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!