Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma egy látó azt mondta nekem,...

Ma egy látó azt mondta nekem, hogy koronás a harmadik szemem. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 22:36
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha elképzelek egy szemen egy koronát, akkor felfoghatom fizikailag úgy, hogy a súlyával lenyomja, lezárja. De ha átvitt értelemben koronás, tehát előkelő, valamiben különb, akkor felfoghatom úgy, hogy kinyílt. De mivel ebben az esetben valószínűleg azt mondta volna, hogy nyitva van, lehet, hogy ennél bonyolultabb. Például nyitva van, de mert több mint az átlag, többet lát. Vagy még csukva van, de jó esélye van arra, hogy kinyíljon.

egy laikus.

2013. jún. 24. 19:46
 12/33 anonim ***** válasza:
80%

Kedves Timi, ugye jó gondolom, hogy szőke vagy? 14 évesen mondjuk még nem csodálom, majd később rájössz.

Talán.

A látónak az a dolga, hogy te elhidd, amit ő mond. Ebben profi, ehhez ért. Azt, amit "lát", ugye nem mindig tudja elmondani... addig beszél, míg te megtalálod a szövegében a kapaszkodási pontokat, és nagyvonalúan elsiklasz azok fölött a részek fölött, amelyek nem stimmelnek olyan tökéletesen, netán nem is válnak be soha.

Tudod, nem az a lényeg, hogy a látó néha-néha eltalál valamit - hanem az, hogy hányszor téveszt?

Most már nem nagyon fog, mert nyilván sokat fecsegtél már neki mindenről, és tökéletesen ismer. Csak olyat fog mondani neked, amivel sikert arat majd.

Még csak annyi érdekelne, hogy mennyit fizetsz neki?

2013. jún. 24. 20:25
 13/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm laikus, sokat segítettél. :)

Viszont nem vagyok szőke. Ha nem tudsz értelmeset mondani, kérlek, legközelebb ne válaszolj a kérdésekre!!! És képzeld, semennyit nem fizetek, mert a barátom, a lélektestvérem. Nem értem, hogy aki nem hisz az ilyesmiben, és nem képes elviselni, hogy vannak ilyen dolgok, miért látogat ilyen oldalakat?????

2013. jún. 24. 22:32
 14/33 anonim ***** válasza:

"nem vagyok szőke"

Akkor talán kapcsold be az agyadat és kezdj el gondolkodni. Nem fog megártani.

Kezdd talán itt: [link]

Amúgy, ha tényleg érdekel, hogy valójában mi az a harmadik szem, mondhatok róla pár szót.

Ha a valóság érdekel és nem a szép mesék.

A fizetést pedig nem feltétlenül pénzben értettem. Gondolom, ha ennek a látónak lelki társa vagy, mindenben támogatod őt.

2013. jún. 25. 06:45
 15/33 A kérdező kommentje:
Tudom, mi az a harmadik szem. Fel is tudnám sorolni a csakrákat. El is tudom mondani melyikhez mi tartozik. Ismerem ezeket a "dolgokat",csak ezt nem értettem meg.
2013. jún. 25. 09:21
 16/33 anonim ***** válasza:
55%

"Tudom, mi az a harmadik szem. Fel is tudnám sorolni a csakrákat. El is tudom mondani melyikhez mi tartozik. Ismerem ezeket a "dolgokat",csak ezt nem értettem meg."

Mi lenne, ha ilyen felesleges hazugságokat nem tanulnál meg? Jobban tennéd, ha történelmet tanulnál, vagy ha beleásnád magad a fizikába, biológiába. Netán pszicológiát tanulnál esetleg, nem ilyen pénzhajhász, tolvaj butaságokat.

2013. jún. 25. 10:07
 17/33 A kérdező kommentje:
Most hagyd abba, légyszíves. Ha nem értesz ezekhez a dolgokhoz, inkább ne válaszolj! Előre is köszi!
2013. jún. 25. 11:02
 18/33 anonim ***** válasza:

"Tudom, mi az a harmadik szem."

Az a baj, hogy nem tudod. Vagy akkor azt is tudod, mi az a hidasgyík?

Hogyan működik az embernél a 3. szem? A valóságban, nem a mesékben!

2013. jún. 25. 11:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Légyszíves, ne válaszolj, mert nem érted miről van szó.
2013. jún. 25. 11:31
 20/33 anonim ***** válasza:

Tévedsz, Timi.

Jobban értjük, mint te. Sokkal jobban.

De te meg azt hiszel, amit csak akarsz. Ha neked ez esik jól...

2013. jún. 25. 13:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!