Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma egy látó azt mondta nekem,...

Ma egy látó azt mondta nekem, hogy koronás a harmadik szemem. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 22:36
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Jobban értjük"

Értjük? Kik még? És nem hinném. Tudnám hány éves vagy...

"azt hiszel, amit csak akarsz"

Akkor meg miért vitatkozol?

2013. jún. 25. 15:14
 22/33 anonim ***** válasza:
11%

"Kik még?"

Gyakorlatilag mindenki, aki itt neked írt.

Azért szólunk, mert butaságokat - méghozzá elég nagy butaságokat terjesztesz. Amíg csak te hiszed, a te dolgod...

Amiről írsz, az ráadásul nem közösségi kérdés, hanem ezoterikus. Ha ilyen buta akarsz maradni, akkor tedd át oda a kérdésed.

2013. jún. 25. 16:17
 23/33 A kérdező kommentje:
Utoljára kérlek, hogy ne válaszolj többet légyszives.
2013. jún. 25. 17:09
 24/33 anonim ***** válasza:
Átkerült a kérdés, itt már semmi gond. Otthon vagy.
2013. jún. 25. 18:30
 25/33 anonim ***** válasza:

Nem akartam többet írni, de a leveledre mindenképpen válaszolnom kell.

Azt írod, 12 éve foglalkozol már spiritualitással. Ez 14 évesen azért elég meglepő, nem?

Ha tényleg így van, akkor - az írásaid alapján is - komolyan úgy gondolom, hogy meg kellene kérdezned egy pszichológust erről. Olvassa el, amit itt írtál, meg néhány hasonló írásod küldd el neki, és mondjon véleményt.

Nem miattam mondom, mert nekem végül is mindegy... neked lenne ez fontos.

2013. jún. 26. 08:44
 26/33 A kérdező kommentje:
Igen, 2 évesen csöppentem bele a spirituális életbe,a családommal együtt.Azóta táncolok, dobolok, éneklek,és néha még gyógyítok is. Van egy kis közösség Monoron, Budapest alatt egy tanyán.A kis közösségben vannak gyógyítók,dobosok,csontkovácsok,sorselemzők,látók,és még sokan mások.Anyukám, testvérem és családja,valamint én is rendszeresen,tehát minden hónapban kijárunk a tanyára innen, Szegedről.Mindenkit ismerek ott,és mindenkiben megbízom.Tudom,sőt tanú vagyok rá,hogy igazat mondanak, tesznek és látnak.Bocsi, hogy felkaptam a vizet.
2013. jún. 26. 11:11
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát az a látó elég nagy marhaságot mondott akkor, mert a harmadik szemed nem lehet koronás. Van viszont a korona csakra, ami a harmadik szem (homlok) fölött található. Nem lehet, hogy erre gondolt a "látó"?
2013. jún. 30. 01:19
 28/33 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. jún. 30. 09:17
 29/33 anonim ***** válasza:

Angol nyelvteruleten olvastam rola:

a tobozmirigy (harmadik szem) elmeszesedese.

(lasd: decalcifying the pineal gland)

Netan erre utalt volna a kifejezes? csak talalgatok. es in is szeretnem tudni a valaszt a latotol.

2013. júl. 1. 00:48
 30/33 anonim ***** válasza:
74%
Nekem karikásak a szemeim. Na, nem a harmadik, mert azt józan megfontolás alapján csupán melatonin termelésre használom. Javaslom, te is maradj ennél a megoldásnál.
2013. júl. 1. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!