Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kedves szkeptikusok, teljes...

Kedves szkeptikusok, teljes jó indulattal kérdem meg, értitek már?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=sPzJBfHkpZY

És megelőzvén a félre értéseket

A megvilágosodott ember még sose lett materialista. A materialista sokszor felvilágosodott viszont. Értitek már?:)

2013. jún. 21. 12:45
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
93%

Agyszint megvan látom, szóval olyan dolgokba magyarázol bele, ami nem is érdekel? :) Ez együtt jár a szkepticizmussal?

Én ajánlom is mindenkinek, hogy ne szóljunk bele a kérdéseidben. De sajnálunk, mert az összes, amit kiírsz, válasz nélkül maradna. Még a veled hasonszőrűek sem szoktak nagyon választ írni neked.

2013. jún. 21. 13:46
 12/38 A kérdező kommentje:

Nekem? Azt sem tudod ki vagyok. Fogalmad sincs írtam-e eddig ki kérdést, ha igen hányat. Azt pedig végképp nem tudod, hogy milyen kérdéseket írtam ki, ha írtam!

Te rossz hívő

És nem, amikor valaki azzal kezdi, hogy "nem unod még", anélkül, hogy minimális információja lenne bármiről is, akkor ne várd már el, hogy majd én elkezdek neki magyarázkodni valamiről, ami nem létezik.

Újra bebizonyosodott, hogy gyűlölködő, hit alapon működő droidok vagytok, akik egyébért nem járnak ide, csak vitatkozni a semmiről. Amikor az ember mutat nektek valami érdekeset, akkor viszont arra sem vagytok képesek, hogy 2 értelmes szót hozzá tegyetek.

2013. jún. 21. 13:57
 13/38 A kérdező kommentje:
És legalább 1x lehetnétek egyenesek, és mondanátok meg nyugodtan, hogy eszetek ágában sincs semmilyen önös megértésig eljutni, semmi szándékotok nincs arra, hogy megismerjétek a világotokat. Egyetlen célotok van az életben, felsőbb rendüsködni, egot etetni, vitatkozni, megosztani. Ennyi célotok van, erre az oldalra vetítve pedig ez hatványozottan igaz. Kár tagadni, annyira átlátszó, hogy az eszméletlen!
2013. jún. 21. 14:03
 14/38 anonim ***** válasza:
94%

Ugye tisztában vagy azzal, Kérdező, hogy a videó még hírből sem ismeri a szkepticizmust?

Mert elárulom, hogy nem arról szól, hogy csak a mi véleményünket kéne kikérned.

Vagy esetleg azt gondolod, hogy a láncos faszik a barlangban szkeptikusok, míg a megvilágosodott valami ezós emberke lenne?

Ha így van, akkor egyáltalán nem érted, hogy miről szól a videó.

2013. jún. 21. 14:35
 15/38 A kérdező kommentje:

Sehol sem mondtam ezt.

Mert ti valójában nem vagytok szkeptikusok, a szkeptikus ember a láncon ülve is gondolkodott volna azon, hogy mivan he nem az van, amit látok.

Ti nem gondolkodtok ezen, ti jóféle láncra verve hiszitek, hogy az amit láttok.

De mivel itt a hitetlent szokás szkeptikusnak nevezni, így gondoltam ezt írom ki.

2013. jún. 21. 14:38
 16/38 anonim ***** válasza:
74%

Te elgondolkkodtál már a videón?

Teljesen jogos a kérdés, hogy te (nem személyedben, hanem felfogásodban) ki vagy a történetben.

Ugyanazt demonstrálod, amit ellőttem valaki hosszabban (a világ nem megsimerhető).

De ha mindenkinek egyformán meg van csalva a látása, akkor nem kellene mindenkinek ugyanazt látnia?

Ha a példázatból kimaradt egy kör, akik láthatják a valót (vagy legalább mást), miért történt így?

Ha a példázatban szereplők mind csalás áldozatai, akkor miért ellenségként tekint rá a látó? Még akor is, ha a megcsalatott makacsul ragaszkodik ahhoz, amit valónak tud?

2013. jún. 21. 14:42
 17/38 anonim ***** válasza:
Nos, én nem vagyok ilyen ember, mármint olyan, aki nem gondolkodna a láncon, de örülök, hogy rossz volt a feltételezésem.
2013. jún. 21. 14:43
 18/38 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem tekint rájuk ellenségként a felszabadult, te mit néztél?

A nem látok tekintenek rá ellenségként, hülyeként, mert elmondja : illúzióban éltek.

Kellemes a párhuzam, nem de ? A videó mondandója az, hogy ahol a fény már beköltözött, oda nem tudsz sötétséget vinni, viszont ahol a sötétség honol, ott még ellenségeskedni fognak. De csak egyszer kell nekik a fényt megmutatni. Nos, arról van szó, hogy itt sokan hülyének néznek egyeseket (és most tekintsünk el Orbán látnoktól), mert kimernek mondani valamit. Mások meg hülyézik főállásban, meg beállítják magukat mindent tudónak. Vagy éppen elmondja, hogy nem tud mindent, de hogy te kevesebbet tudsz, az tuti!

Ez a videó tükör lett volna ezeknek a személyeknek, de bár aki magát sem ismeri, nehezen fogja felismerni a tükörben a önmagát. Ez igaz

2013. jún. 21. 14:51
 19/38 anonim ***** válasza:
Roppant módon hálás vagyok, hogy eme tükröt te tartottad elém. Ez annyira felemelő érzés! Az egész Biblia nem hatott rám ennyire quassabilis módon.
2013. jún. 21. 15:10
 20/38 anonim ***** válasza:
De minek jön az ezóba, aki nem hisz benn? Vagy aki únja a sok ezóst, az minek jön erre az oldalra?
2013. jún. 21. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!