Miért van az hogy ha ezotéria rovatba teszek fel egy kérdést egyből kapok rá ezer választ, viszont ha valami tényleg fontosat akarok megtudni napokig kell várni mire valaki egyáltalán elolvassa a kérdést?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 00:39
1/7 anonim válasza:
Mert az ezotériához nem kell különösebb műveltség.
2/7 anonim válasza:
Azért, mert cikizni mindenki tud, de egy fontos kérdésre kevesen tudják a választ.
3/7 anonim válasza:
Mert itt sok hülyeségre ráakad az ember, amin tud jókat nevetni, ezért sokan ezt nézik. Ugyanez van a szerelem szex rovatba is. Az ünnepek rész meg például rohadt unalmas, nem is nézik sokan.
4/7 anonim válasza:
Sőt, igazából a gyakorikérdések már nem is az a weboldal, aminek szánták, inkább egy paródia, hála a képzelgő ezósoknak, meg a felvilágosítatlan tinilányoknak.
5/7 /Anita_'94/ válasza:
Nemtom. Most is csak azért írok, hogy hamarabb meglegyen az ezer :)
6/7 nagylzs válasza:
A legtöbb ember viccet csinál ebből a rovatból. Szándékosan kamu kérdéseket tesznek föl, és trollkodnak. Ez az egyik ok. A másik, hogy ezotéria témakörben semmit sem lehet igazán tudni. Ha tudni akarsz valamit, akkor a tudomány kategóriában kell keresgélned. Az ezotéria az inkább hipotézisekkel dolgozik. A vallás meg hittel. Itt tudni semmit nem lehet biztosra. A vélemény olyan mint a s3gglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Mégis, vannak pávián jellegű emberek akik mutogatják.
7/7 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok,nagyon idegesít hogyha felteszek egy fontos vagy normális kérdést alig kapok rá választ és annak is a fele értelmetlen
igazából a legtöbben csak magyaráznak,nem is tudnak semmit a dologról,vagy leszólják az embert hogy miért érdekli az ezotéria(bár ha annyira lenézik akkor nem tudom hogy minek nézik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!