Szerintetek létezik gravitáció? Szkeptikus erre mit léptek?
Z.kvantumfizikus kérdése :
Tegnap este füröttem a medencében és amikor lenyomatm a gumilabdát a víz alá az felfelé jött nem pedig lefelé. Ezek szerint nincsen gravitáció? Én mindenesetre elgondolkodnék a helyetekben azon hogy a politikusok hogyan butítják az embereket azáltal hogy az iskolában ilyen butaságokat tanítanak mint a gravitáció.
Amúgy,bemutattad valakinek,valahol a kísérletet.
Ha nem,akkor be kéne.
Akkor kiderül.
Amúgy én csak a saját véleményem mondtam el.
A labda éppen azért megy fel, mert van gravitáció... ugyanis a körülötte lévő vízre hat, abból pedig hidrosztatikai nyomás lesz, és abból származik a labdára ható felhajtóerő.
(Hihetetlen, hogy értelmes válaszra szántam magam egy ekkora tuskó, provokátor kérdésre.)
Szép, szép
A gravitáció egy jelenség, semmi konkrétum. Nem egy megfogható dolog, csak egy jelenség! A jelenséget kár lenne tagadni, hisz látjuk. Tök mind1, hogy az most miért van, hogy van, itt van a szemünk előtt. Ha ezt most véletlenül a reptoidok csinálják, hogy szopassanak minket, akkor is létező jelenség! Értem? Logika nem jár a kvantum fizikusoknak?
Zoltán Kvantumfizikus válasza :
Remélem senki nem gondolta komolyan, hogy ezt az ostobenkó provokatív kérdést Én tettem fel. Amennyiben igen, ezt a spekulációt most eloszlatom :-).
Lehet ez már a hírnév kezdete a fórumban, hogy ilyen balgán utánoznak, mindenesetre Én sokkal több körülírással és hosszabb magyarázatokkal szoktam problémát boncolgatni. Kérdező, ezen neked még sokat kell dolgoznod :-)
Nem baj. Minden kezdet nehéz :-D.
Zoltánkvantumfizikus válasza:
ÉN vagyok Zoltánkvantumfizikus, hagyjátok abba az imposztorkodást, ti nem-fizikusok! 150-es az IQ-m!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!