Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mire utalhat az, ha valakinél...

Mire utalhat az, ha valakinél az összes "parajelenség" előfordult már?

Figyelt kérdés

Spontán pszichokinézis, tudatmegosztás, jövőbelátás, telepátia, testen kívüli élmények, tisztán érzés(olvas a tárgyak "emlékeiben"),"tisztán hallás"(olyan dolgot hall, ami még nem hangzott el, mások gondolatát hallja),tudatos álmok, jósló és egyéb álmok és emlékszik szinte mindre tökéletesen."Szellemek" érzékelése....Nagyjából ennyi, remélem semmit nem hagytam ki.

Ezek a dolgok nem egyszerre vannak állandóan jelen, változó, hogy mikor melyik jelenség bukkan fel.

Kíváncsi lennék, mennyire jellemző, hogy ez mind előfordul egy ugyan azon személy életében?Nem inkább az jellemző, hogy csak egy vagy két ilyesmi képesség van meg valakiben?

Ha valakinél ilyen sok van, annak mi lehet az oka?

Nem hazudik egyébként, meggyőződtem róla, hogy tényleg meg van áldva ezekkel az adottságokkal, vagy mi fenékkel...Amúgy komoly, egészséges, épeszű emberről van szó.Bárki lehet ilyen, vagy erre születni kell?

2013. jún. 15. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

bennem megvan mind de nem tudom nem-e értem félre-néha az az érzése csak beképzelem a dolgokat. azóta nyitottabb szemmel nézem a világot fogékonyabb vagyok dolgokra jobban megrendít mások hasonló sorsa stb.

nyitott szemet tükröt kihagytad. tükör olyan pl. valakivel beszélek vagy a tévében látom és magamra ismerek tudom min javítsak pl. a melóhelyemen a gyerekkel nagyon kiabált az anyukája-és én azóta sosem akármilyen stresszes vagyok a gyerekkel soha! jó és rossz tulajdonságom is látom -senki sem tökéletes- de ha elmondom vkinek mi a hibája csak támad meg se hallgat csak engem okol-én meg meguntam..

2013. jún. 15. 21:57
 12/16 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel ha lepontoznak nem is nagyon szoktam én se pontozni zöld kezet adni st. csak olvasok és "tanulok" itt..

ha meg leírom én hallom a szellemek üzenetét akkor bevisznek a gumiszobába :P

fogékony lettem a hülyeségre-anyám mondta ebbe bele is lehet halni -volt a gyertyagyujtás oldalon is a halál oka interneten belépett vmi szektába és utasításokat hajtott végre..

2013. jún. 15. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Ebben a formában így erre biztosan születni kell.

Nálam pl. csak egy ilyen képesség működik atombiztosan, a másodikat csak a tanítóm segítségével tudom csinálni. Harmadikról meg már nem is álmodom :)

Akitől én tanulok, annál is megvan majdnem mind, a pszichokinézis kivételével.

2013. jún. 15. 22:51
 14/16 anonim ***** válasza:
igen utolsó a harmadikról én sem álmodok.. de van a tanár vagy egy jó szakember aki segít nehogy begolyózzak hisz akik ilyenbe hisznek először azt hiszik megbolondultak ezért írni sem igen kell a dolgokról mert mások akik nem hisznek is ezt gondolják és jönnek a mit szívtál én is akarok meg milyen bogyót szedsz kérdésekkel :P
2013. jún. 15. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Zártkörű buli ez ;) Amíg nem hiszik el a létezését, érteni sem fogják :) :DD
2013. jún. 16. 08:21
 16/16 anonim ***** válasza:
igen-tarthatnánk is ezos zártkörű bulit-mondjuk egy kis sátorozás-és megpróbálhatnánk közösen szellemet idézni, jósolni cigány kártyákból stb.
2013. jún. 16. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!