Írjatok nekem olyan Hihetetlen para jelenségekről ami veletek történt?
- Szellemek
- Hangjelenségek
- Hatodik érzék
- Evp
nem hisznek neked el mondatod!
( komolytalan emberek kíméljenek)
(szakértő vagyok a témában)
SZAKÉRTŐ?
ugye nem egy 11 éves kisfiú vagy aki játszik otthon a gépén?
én sztorim: sokszor érzem úgy hogy valaki figyel, érzem a jelenlétét, de nem látok és nem hallok semmit (tegnap este volt először hogy olyan hangot halottam mintha valaki lenyomta volna a kilincset)
egy kicsit ilyesztő
főleg estefelé és este érzem, sötétbe gyenesen borzalmas
próbáltam rá nem odafigyelni de ez az érzés mindíg megvan
nekem volt egy jó kiskoromban.
kb 8-10 éves lehettem akkoriban ment a Klinika német sorozat Brinkmann professzorral. Azon az estén rosszcsont voltam, és nem nézhettem meg büntiből az aktuális részt. beosontamanyukámék szobájába, bekúsztam a szobába úgy, hogy ne vegyenek észre. kb 5 percet láttama filmből, a jelenet most is itt van tisztán előttem. anyukám kiment wc-re és észrevett, mondta hogy menjek vissza a szobámba aludni. Így is tettem. odakint nagy vihar volt, a szél kicsapt aaz ablakom, ami megrepedt, és pár üvegdarab az ágyamra esett. összeszedtem a darabkákat és bevittem a szüleim szobájába akik még mindig a sorozatot néztéki, megmutattam nekik a szilánk darabokat, közben a tv-t bámultam amíg bent voltam náluk. apukám visszakísért, és lefektetett aludni. Másnap reggel keltem fel, első dolgom az volt, hogy megvizsgáljam az ablakot. semmi baja nem volt, nyoma sem volt se viharnak, se repedésnek. Megkérdeztema szüleimet, hogy este jártam-e náluk? azt mondták nem, mert büntetésben voltam és nem nézhettem tv-t, a szobámban voltam végig. megkérdeztem, ment-e este a Klinika c sorozat? A válasz természetesen igen volt. Megkértem anyukámat, mesélje el mi történt. A történetnek az egyik szeletkéje teljesen megegyezett azzal amit én "az ágy alatt" láttam. Holott nem is jártam a szobában, mert még az ajtó is csukva volt... nekem ez elég paranormális votl akkor is és most is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!