Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Írjatok nekem olyan Hihetetlen...

Írjatok nekem olyan Hihetetlen para jelenségekről ami veletek történt?

Figyelt kérdés

- Szellemek

- Hangjelenségek

- Hatodik érzék

- Evp

nem hisznek neked el mondatod!

( komolytalan emberek kíméljenek)

(szakértő vagyok a témában)

2012. szept. 1. 17:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
38%
semmi. bocs
2012. szept. 1. 20:09
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
69%-os neked milyen agybajod van?
2012. szept. 1. 20:09
 13/22 anonim ***** válasza:
...egyébként, a méret mindegy, csak játékos legyen. Még szerencse, hogy nem BMW-m van. Éljenek a svédek! :P
2012. szept. 1. 20:13
 14/22 anonim ***** válasza:
38%

wow! í.9 ezt most nagyon hű dekeményen odamondtad! :DDDDD

monica show? további jó mulatást, szedjétek szét egymást és még véletlenül sem a kérdésre feleljetek okostojások! a játékos meg senkinek sem kedvező, csak a tulajdonosának! ;) a használója (már ha van ilyen ) csukott szemmel is a BMW találkozóra és az azon részt vevőő kigyúrt vaskos protein boyokra gondolnak, akik még a kielégítéshez is értenek.

2012. szept. 1. 20:18
 15/22 anonim ***** válasza:
7%
A kérdésre felelt mindenki, de amilyen a kérdés, olyan a válasz.
2012. szept. 1. 20:20
 16/22 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és 8 éve foglalkozom mindenféle parajelenséggel!!!!
2012. szept. 1. 23:40
 17/22 anonim ***** válasza:
11%
Egy-két hete történt velem a dolog.Éppen tvztem amikor egyszer csak ráültem a távirányítóra!És ment a Győzike show!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Akkor nagyon megrémültem ráadásul a chips is elfogyott!!!Egy igazi rémálom volt!
2012. szept. 2. 08:46
 18/22 anonim ***** válasza:
9%

"szakértő vagyok a témában"

Á kolega!Én a mikulás,tapsi hapsi,fogtündér és shrek után nyomozok!Annyira rájöttem,hogy shrek az ilyen kérdezőknek,kinyomja a szemét,és nyárson megsüti!

2012. szept. 2. 09:14
 19/22 anonim ***** válasza:
kiskoromban nem volt szabad ugrálni az ágyon, de én mindig ugráltam, egyik este egyik ovis pajtásom nálunk volt, játszottunk, ő a földön, én pedig az ágyon ugráltam, egyszer csak egy lebegő fejet láttam meg a folyosón, ami furcsán nézett rám, azonnal leültem, és onnantól kezdve soha többé nem ugráltam az ágyon, akkor volt 5 éves
2012. szept. 7. 22:21
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
Ültem a szobában egyedül. Egyszer csak fingást hallottam...de csak Én voltam a szobában és Én biztos nem fingtam. Később derült ki, hogy a 2 szobával arrébb levő hálóban a párom fingott...na az elég ijesztő volt....mi történt volna, ha Én is a hálóban vagyok? Kimarja még az orrom szőrét is XD
2012. szept. 8. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!